26.10.2011

Blondivitsi

Mitä eroa on blondilla ja kanalla?
Kana pysyy paikoillaan munan päällä.

Tässäpä nyt puujalkavitsiä alkuun, onhan sentään taas kyse Operaatio Puujalasta. Liittyy tuo vitsi hieman toisellakin tapaa erääseen tapaamiseen, aasinsiltoja ylittäen mutta kuitenkin.

Lyhyessä tapaamisessa paikalla olivat blondi ja minä (ennestään tuntemattomia toisilleen) ja meidän piti tehdä mittauksia yhdellä laitteella. Siinä katsellessamme laitteen näytöllä vaihtuvia lukemia ja koneen piippaillessa merkkiääniä ilmoille, aistin atmosfäärissä olevan jotakin hyvinkin tuttua. Tuttua, mutta joku oli kuitenkin aikaisemmista kerroista poiketen hieman toisin. Aivoissa rattaat raksuttivat kunnes lamppu syttyi. Blondihan oli tilanteessa epämukavuusalueellaan!

Tällä kertaa en ollutkaan itse tuolla epämiellyttävällä epämukavuusalueella vaan nyt siellä oli joku toinen. Aistin varmaan tuon blondin käyttäytymisestä, joka toi mieleen myöhemmin tuon vitsin. Hän vaihteli asentoaan ja ei puhunut juuri ollenkaan. Näytti, että hän oli tilaanteessa hieman vaivaantunut. Entäs minä sitten? Minulle tuossa tilanteessa olo ei nyt ollut mitenkään epämiellyttävää, olihan hiljaisuus ja puhumattomuus minulle tuttuakin tutumpaa ja eipä se nyt mitenkään erityisesti poikennut vaikka vieressä oli minulle ennestään tuntematon henkilö.

Jälleen kerran, mieleeni tuli vasta kotimatkalla, että tuota tilannetta olisi voinut hieman "keventää". Olisin voinut kysyä blondilta yhtä asiaa, josta ehkä olisi sitten saanut ehkä hieman enemmänkin jutuntynkää ja näin helpotettua blondin vaivaituneisuutta, mutta kun ei niin ei.

Voivoi, mistähän saisi näihin hitaisiin älynystyröihin hieman vauhtia lisää, että nämä tilanteet eivät menisi tällä tavalla ohi...

Ei kommentteja: