16.10.2011

Aloituspalaverista palatessa

Pyöräillessäni kotiin Operaatio Puujalan aloituspalaverista päässäni pyöri kaikenlaista.

Kuten tuossa aikaisemmassa kirjoituksessa jo mainitsinkin, niin aloituspalaverissa oli paikalla paljon ihmisiä. Laskeskelin hieman päässäni yhteen, että tämän operaation tiimoilta tulisin varmasti olemaan tekemisisissä monien uusien kasvojen kanssa. Ainakin joidenkin operaattoreiden kanssa tulisin olemaan paljonkin tekemisissä ja varmasti myös joitakin operaation suorittavan osan henkilöitäkin oppisin tuntemaan, jos nyt ei nimeltä niin ainakin naamalta.

Tähän väliin varmaan pitää taas tehdä hieman selventäviä merkintöjä. Aikaisemmin nimitin operaatiohenkilöstöön kuuluvat henkilöt operaattoreiksi. Tätä määritelmää voisi hieman tarkentaa eli nämä henkilöt ovat vastuussa operaation organisoinnista ja eteenpäin viemisestä. Uudeksi määritelmäksi voisi ottaa Operaation Suorittavan Osan (johon itsekin kuulun) eli OpSOt.

Pyöräillessäni jalostin vielä tätä ajatusta hieman pitemmälle. Mieleeni tuli myös tämä minun ongelma sosiaalisten suhteiden saralla ja nytpä olisi oikeastaan mahdollisuus hieman muuttaa tuota operaation osallistumisen syytä. Alkuperäisen syyn seuraksi lisäsin listalle myös tämän:
mahdollisuus harjoitella sosiaalisia taitoja uusia henkilöitä kohdatessa ja tavatessa myöhemmin
Lukiessani operaatiosta lehdestä, en ollut osannut arvata, että se lähtisi myös tähänkin suuntaan. Itsekseni myhäillessä jatkoin pyörällä ajoa kohti asuntoa...

5 kommenttia:

Noomi kirjoitti...

Hyvä hyvä - juu sii, uusia asioita kannattaa kokeilla, koska niistä voi poikia hyvinkin yllättäviä hyötyjä!

Rippu kirjoitti...

Kaikessa salaperäisyydessään tämä operaatio koukuttaa ja kiukuttaa :D Tahtoo tietää lisääääää.
Ps. Sanoinko jotain siitä domino-efektistä... ;)

Urpo Turpo kirjoitti...

Mitäs kiukkuamistä tässä on?

Rippu kirjoitti...

Nokunmäähaluantietääkaikenheti! Salaperäisyydensietokyky ei ole koskaan kuulunut hyveisiini. Tosin sehän on täysin oma ongelmani :D

Urpo Turpo kirjoitti...

Niinpä, henkilökohtainen voivoi...