20.9.2012

Korjaava liike

Tein eilen hieman korjaavaa liikettä tähän asiaan. Tiesin etukäteen, että HK on tulossa taas käymään työpaikallani. Päätinkin, että käyn hänen luona vaihtamassa muutaman sanan.

Odottelin jonkin aikaa, että hän saa taas hommansa tehtyä ja jäin ikäänkuin siihen hänen kulkureitin varrelle norkoilemaan. Moikkasin häntä ja hän jäi siihen vaihtamaan muutaman sanan hetkeksi. Jälkeenpäin huomasin, että tuossa tilanteessa minua jännitti sitä enemmän, mitä pitempään hän viipyi siinä juttelemassa. Onneksi kuitenkin kohtaaminen oli ajallisesti varsin lyhyt, joten en kerennyt mennä aivan puihin tuon homman kanssa. Mutta joka tapauksessa, eipähän enää kaivele mieltä ja vaivaa tuokaan asia.

Hyvin pieni askel ihmiskunnalle, valtava harppaus Urpo Turpolle.

Niin ja vielä yksi asia. Blogille tuli tänään kaksi vuotta täyteen. Juhuu!

3 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Loistavaa, kontakti! On niiiiin paljon helpompaa vain luikkia hiljaa ohi ja olla sanomatta mitään, joten tuo oli rohkea veto. :)

Onnittelut blogin merkkipäivän johdosta!

Noomi kirjoitti...

Hei UT,

Onnittelut molemmista seikoista! Erityisesti kuitenkin tuosta rohkeudesta mielenkiintosi kohteen suhteen.

Pienin askelin eteenpäin, olen huomannut sen parhaaksi metodiksi elämässäni sellaisten asioiden suhteen, jotka tuntuvat ylivoimaisen vaikeilta saavuttaa.

Usein se 1. askel on vaikein, sen jälkeen 2. askel on yleensä jo hieman helpompaa toteuttaa, varsinkin jos 2. ja 3. askel ovat käytännössä 1. askeleen toistamista:)

Urpo Turpo kirjoitti...

Kiitos onnitteluista.