24.2.2012

Auauauauau

Jalka on hieman kipeä, niin ei ole hyvä olla. Koskee tuohon toisen polven yläpuolella olevaan lihaksen päähän, ilmeisesti siihen johonkin missä lihas loppuu ja kiinnittyy jänteisiin. Kipua on hieman kävellessä ja vielä enemmän, jos ajaa pyörällä. Koitapa sitten tässä liikkua kaupungilla johonkin, kun autoa ei ole ja julkinen liikenne on niin perseestä, että sitä en tule käyttämään. Ennemmin väännän vaikka naama tuskan irvistyksellä eteenpäin kävellen kuin käytän julkista kulkuneuvoa.

Töissäkin on taas vaihteeksi perseestä. Hommat ovat taas mitä ovat, sellaista nyhertämistä ja nysväämistä. Toisekseen ärsyttää se, että kun yhteen projektiin pitäisi saada ensi kuun puoliväliin menessä taas asioita valmiiksi, niin erään toisen projektin idiootti projektipäällikkö yrittää työntää minulle koko aika muita hommia tehtäväksi tässä välissä vaikka hän tietää aivan varmasti, että minun pitää tällä hetkellä keskittyä tuohon ensiksi mainittuun työhön. Sekin on viime aikoina vituttanut, että näitä projekteja mainostetaan alussa vain ihan "pikkuhommiksi, jonka tekee kuukaudessa" mutta joka sitten paisuukin projektin edetessä kuin pullataikina. Tästä on sitten seurauksena, että käynnissä on monta projektia kerrallaan, mihinkään ei pysty keskittymään kunnolla yhdellä kertaa ja lopulta kaikista aikataulut kusevat enemmän tai vähemmän. Mutta itsepähän projektipäälliköt aina soppansa keittävät, kun eivät osaa resurssoida henkilöitä oikein. Minä en ainakaan ala tekemään ylitöitä paskalla palkalla vain sen takia, että joku imbesilli projektipäällikö on ottanut ahneuksissaan enemmän töitä vastaan mitä pystymme edes tekemään. Tekisi niin mieli vaihtaa nyt työpaikkaa ja jättää nämä mulkerot ongelmiin...

2 kommenttia:

Noomi kirjoitti...

Hoh - myyntihän se on, joka sen homman alunperin on sotkenut. Myyjät aina lupaavat asiakkaille sitä ja tätä ja heti, ja sitten kaatavat sen homman proikkareiden niskaan. Ja sieltä se tunnetusti valuu alaspäin. Niin se menee, oli ala sitten mikä tahansa.

Urpo Turpo kirjoitti...

Paitsi, että meillä ei ole edes myyntiä välissä sotkemassa asioita. Projektipäälliköt osaavat hoitaa senkin (sotkemis)puolen lahjakkaasti.