5.2.2012

Nähtyjä unia

Kuluneella viikolla tuli taas nähtyä pitkästä aikaa sellaisia unia, jotka olivat mielessä vielä heräämisen jälkeenkin. Tuohon kyllä taisi vaikuttaa se, että heräsin juuri kesken unen ja siksi se niin hyvin sitten muistui mieleen.

Ensimmäisessä unessa olin makuuhuoneessani. Seisoskelin kaapin edessä katselemassa tyhjää kaappia, en nyt muista olinko järjestelemässä sitä vai mitä mutta tyhjä se oli kuitenkin. Muu osa asunnosta oli pimeänä ja vain makuuhuoneessa oli valo. Yhtäkkiä kuulin muualta asunnosta askelten ääniä ja ennen kuin kerkesin reagoida siihen mitenkään, niin makuuhuoneen oviaukkoon tuli joku lyhyehkö ja nuorehko mies. Säikähdin tuota niin paljon, että heräsin siihen paikkaan niskavillat pystyssä. Mielenkiintoista olisi tietää mistä tuokin uni on saanut alkunsa.

Toinen uni oli sitten hieman, krhm, pervompi. Jos olet alaikäinen tai herkkänahkainen, niin nyt kannattaa kiltisti suunnata muille sivustoille. Mutta itse asiaan siis... Tällä kertaa olin kioskilla, tarkemmin sanottuna R-kioskilla. Tai siltä se ainakin minusta näytti sisältä. Olin katselemassa hyllyn edessä dvd-levyjä, jotka olivat ilmeisesti vuokrattavana. Siihen hyllyn päähän ilmestyi myyjätär, joka ryhtyi laittamaan dvd-paketteja aivan alimmalle hyllylle. Eihän tuossa nyt nuin äkkiseltään vaikuta mikään kummalliselta, myyjä täyttelemässä hyllyjä. Ei niin, mutta se miten tai paremminkin missä asennossa se tapahtui, niin se oli kummallista. Nainen kumartui alahyllylle niin, että jalat olivat täysin suorina ja pää oli takamusta alempana. Koska hän oli selin minuun, niin totta kai se pyöreä takamus herätti himoni. Astelin naisen taakse, otin hänet otteeseeni ja nostin hänen hameensa ylös. Hameen alta paljastui kivannäköinen takamus, joka oli verhottu mustilla pikkuhousuilla. Nainen oli tietysi vähän tilanteesta hämillään ja vastusteli hieman, mutta kun vetäisin hänen alushousut nilkkoihin, niin hän huomasi jutun jujun ja antautui vietäväksi. Laskeuduin alas polvilleni ja nyt nainen seisoi naamani edessä siinä samaisessa asennossa missä hän oli täyttänyt hyllyä. Aloinkin nuolla antaumuksella naista haarojen välistä takaapäin. Siinä tortun lipsuttelun lomassa minulta oli maagisesti hävinnyt housut jalasta ja kun päätin, että nyt on aika pistää lihaa piiloon, niin samassa filmi katkesi. KARVAS PETTYMYS!

Niinpä niin, siihen loppui sekin uni kesken kaiken kivan ja panetus oli kova. Eipä tuossa kuitenkaan ollut mitään uutta, sillä ei tuo ollut suinkaan ainoa seksuaalisväritteinen uni, joka on loppunut kesken parhaimman kohdan. Näissä unissa en ole päässyt yleensä kovin pitkälle, yhdessä olen saanut naiselta housut pois, toisessa päässyt hieman sormettamaan, tässä jopa hieman pidemmälle mutta koskaan en ole päässyt "finaaliin" asti. Taitavat vain nämäkin unet ivata minulle, että "plälläslää, tätä herkkua et tule koskaan kokemaan"...

Ei kommentteja: