11.3.2013

Vastaus



Mitäpä sitä voisi enää muuta tuohon lisätä, sillä kuva kertoo kaiken olennaisen. Tänään tuli tieto siitä avoimen työpaikan kohtalosta ja en saanut sitä hommaa. Että olipa taas yllätys... Eipähän tarvitse ainakaan nyt enää miettiä ja arvuutella mitään. Vähän kyllä potuttaa mutta ei kuitenkaan niin paljoa mitä voisi kuvitella. Työttömänä tuo paikan meno ohi suun olisi varmasti yrpinyt suunnattomasti mutta nyt kun on töissä, niin suurta vahinkoa ei päässyt tapahtumaan. Samat hommat jatkuvat kuten ennenkin aivan kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Leuka rinnassa ja katse kengänkärjissä kohti uusia pettymyksiä...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:( :( Kurjaa :( :(


Tuon on yksi syy, miksi työpaikkojen hakeminen on emotionaalisesti uuvuttavaa. Ensin pistää itsensä likoon ja sitten sieltä tulee kylmää vettä niskaan. Siinä menee aina hyvä tovi ainakin itselläni, ennenkuin ihan heti jaksaa lähteä kokeilemaan onneaan toisten hakujen muodossa.

Hehkuvainen kirjoitti...

Erittäin harmillista :(. Yleensä tällaisessa tilanteessa lätistään jotain siitä kuinka "niitä uusia paikkoja kyllä tulee, ei tämä varmaan sitten ollut se sun juttu vaan jotain parempaa on tulossa". Ei paljoa auta sellaiset, vaikka hyvää varmasti tarkoittavat. Elämä on.

Urpo Turpo kirjoitti...

Kieltämättä kyllä aika henkisesti rassaavaa tuo työnhaku. Ensin on into pinkeänä ja sitten paska osuukin tuulettimeen.

Onneksi sentään minulle ei ole kukaan tullut lässyttämään noita jonninjoutavia latteuksia, muutoin olisin saattanut vastata takaisin hieman tylysti.