1.11.2012

Väsy

Katselin äsken tuossa Myytinmurtajia. Tai lähinnä yritin katsoa. Meinasin nimittäin nukahtaa istualleni vähän väliä. Ensimmäisen puoli tuntia vielä jaksoi seurata ihan normisti mutta sitten iski unitauti. Koko ajan piti herätellä itseään ja ei siitä ohjelman seuraamisesta tullut lopulta mitään. Ohjelman viimeisestä vartista en muista juuri mitään, joten ihan hukkaan meni sekin aika.

Tekisi mieli mennä jo nukkumaan vaikka kello on vasta vähän yli kahdeksan. Mutta jos menen nyt, niin luultavasti heräilen aamulla tai pikemminkin joskus aamuyöllä jo kolmen neljän aikaan eikä sekään ole mikään toivottava tilanne. Luultavasti pitää vielä siis yrittää valvoa vähän aikaa ennen kuin simahdan totaalisesti.

2 kommenttia:

Noomi kirjoitti...

Nämä kesä- ja talviaikojen venkslaamiset on ihan hanurista. Itselläni menee aina varsinkin keväällä unirytmit siitä ihan sekaisin, eikä se näinkään päin helppoa ole. Kärsin tuosta samasta ongelmasta, että joskus 19-20 aikoihin nukuttaa, mutta se on liian varhainen aika käydä nukkumaan.

Urpo Turpo kirjoitti...

Niin joo... Tietysti tuosta kellojen siirrostahan se taitaakin johtua tuo aikaisemmin simahtaminen. Ei tullut ollenkaan mieleen.