26.3.2012

Peitto heiluu

Lähtipähän tästä liikkeelle...

Mietin tuota minkä takia se tuntuu niin mukavalle kömpiä peiton alle tai ehkä pikemminkin olla siellä peiton alla. Ainakin näin lämmityskauden aikaan se on tuo lämpö, joka ympäröi koko vartalon. Kesällä puolestaan tuo taas voi hieman muodostua ongelmaksi hiostavien kelien aikaan mutta eipä näitä huippuhelteitä yleensä kovin kauaa ole. On tuossa peiton alla oleilussa toinenkin mukava seikka, joka on kosketus. Peiton lämpö yhdistettynä tuohon melkein koko vartalon kosketukseen, se on vain niin jotenkin sellainen omanlaatuisensa tunne mikä siitä tulee. Voisi kuvitella, että tuolta tuntuisi jos joku toinen ihminen koskettaisi minua. Hankala vain sanoa, kun ei ole oikein siitä kokemuksia. (Sad but true...)

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Jos lämpötila on sopiva, haluan raskaan ja muhkean peiton. Vaikka tarkenisikin, niin kovin ohuella peitolla on kovin tylsä nukkua. On ihanaa tuntea peiton paino, siinä on jotain turvallista.

Urpo Turpo kirjoitti...

Kerran olen nukkunut erittäin painavan peiton alla. Paksu ja muhkea se ei ollut mutta huvittavan painava. :) Nyt minulla on talvisin juuri tuollainen muhkea ja raskas peitto ja sen alla on erittäin mukava olla. Kesällä täytyy käyttää kuitenkin ohutta löppöstä ja se ei ole niin mukavan tuntuinen kuin tuo talvipeitto.