20.8.2011

Arkiaskareita

Tänään tuli tehtyä pakastin täyteen ruokaa. Ei se kovin iso se pakastin ole, joten se on aika äkkiä täytetty. Nyt voi taas olla hieman levollisemmin mielin. Jotenkin tyhjä pakastin saa minut levottomaksi. Kai se on siinä, että jos siellä ei ole mitään, niin sitten muuallakaan ei ole mitään syötävää ja sittenhän sitä nälässä ollaan. Omituista kyllä, tyhjä jääkaappi ei saa samanlaista tunnetta aikaan. En ota paniikkia vaikka kaapissa nököttäisi vain peruspakolliset sinappiketsuppivoimaito.

Tein myös yhtä syötävää hyvin yksinkertaisista aineksista. Tällä kertaa se onnistui lähes täydellisesti ja että se maistui hyvälle! Melkein teki mieli mussuttaa sitä suihinsa sen minkä ehtii mutta maltoin mieleni ja pistin sitä pakkaseen odottelemaan tulevaa.

2 kommenttia:

Noomi kirjoitti...

Huomaatko, ruoanlaittamista voi oppia siinä missä muitakin taitoja. Suht. maittavan ruoan laittaminen ei vaadi mitään erityislahjakkuutta. Erinomaisen kyllä, mutta maittavaa ruokaa voi tehdä kuka vaan, kun vähän opettelee ja jaksaa nähdä vaivaa:)

Ihailtavaa systemaattisuutta kylläkin tuo ruokien valmistaminen valmiiksi pakastimeen.

Urpo Turpo kirjoitti...

Oikeastaan tuo onnistunut syötävä ei ollut ruokaa... tai no siis oli mutta ei sellaista mitä sinä luultavasti ajattelit, ja olen tehnyt sitä jo monen vuoden ajan. Normaalisti siitä tulee aina normilaatua mutta nyt tuli sattumalta tavallista parempaa. Rakenne oli juuri oikeanlaista mutta maku jäi vähäsen täydellisestä. Sekin olisi joskus saavutettavissa mutta ei näillä minun nykyisillä keittiövälineillä.

Niin, mikä on kenenkin mielestä ihailtavan systemaattista. Minusta/minulle tuo ruokien valmiiksi tekeminen pakkaseen on käytännön sanelemaa pakkoa.