14.4.2011

Kevät tulossa

Ja idiootit lähtemässä liikkeelle... Blogeja selaillessa ja lueskellessa satuin törmäämään seuraavaan tekstiin...
Pitää saada uutta ajateltavaa ja eilen avasin rehveille profiilin ja heti alkoi tulla mieheltä viestejä. Äh, en mä heistä ole kiinnostunut, onpahan vaan hetken aikaa kiva lueskella viestejä, joita luukkuun tulee. Jos mä vaikkasta tän viikon ajan pidän aktiivisena siellä profiilia, ihan vain huvin vuoksi. Saan noi menneet ihastukset ja suhteet unohdettua.
Oikein taas malliesimerkki hyvästä käytöksestä. Juuri tämänkaltaisten ihmisten takia näistä nettideittipa(i|s)koista on mennyt maku. "Kunpahan vain tässä aikani kuluksi leikittelen..." Niinpä niin, turha sitten ihmetellä ja naukua, jos vastauksiin ei juuri panosteta ja niitä laittelevat ei-mieluisat vastaajat. Ketä vähänkään järjissään olevaa kiinnostaa laittaa nuihin ilmoituksiin mitään vastausta ja tuhlata aikaansa tuollaiseen paskaan, josta ei välttämättä kostu yhtään mitään.

Kun on tullut tässä viimeisen parin kuukauden ajan ihan mielenkiinnosta ja harrastuspohjalta tullut opeteltua ja kokeiltua uusia asioita ohjelmoinnin saralla, niin voisi vähän tehdä jotakin aivojumppaa ajankulukseen. Joskus mielessä kävi, että pitäisikö tehdä pieni koodin pätkä, jolla voisi laittaa massaviestejä nuissa nettideittipaikoissa. Siinäpähän näkisi miten moni vastaa takaisin ja vaikka kukaan ei vastaisikaan niin saisipahan ainakin kartutettua taas osaamistaan ohjelmointipuolella. Nyt olisi ainakin hyvä tekosyy tehdä vähän hupiohjelmointia. Fun fun fun!!!

Ei kommentteja: