22.1.2011

2010

Tehdäänpäs nyt yhteenvetoa viime vuodesta kun moni muukin bloggaaja on sellaista tehnyt...

Muistan hyvin sen mitä ajattelin kun vaihdoin viime vuoden tammikuussa uutta kalenteria seinälle. Ajattelin silloin, että siinä meni taas vuosi samalla tavalla kuten aina ennenkin eli ei mitään muutosta tähän tilanteeseen (eli yksinäisyys, seurustelemattomuus ja ne tavalliset). Ihan saman voisi todeta menneestä vuodesta 2010 mitä aikaisemminkin eli taaskaan ei tapahtunut mitään kovin merkittävää. Kuitenkin joitakin muista vuosista poikkeavia pieniä juttuja tapahtui, mutta niiden asioiden suuruusluokka niillä voisi olla luokkaa "kiveäkin kiinnostaa"...

Keväällä siinä touko- ja kesäkuun aikana oli jotenkin energisempi olo niin tuli kokeiltua nuita nettideittijuttuja. Saldo siitä touhusta ei kovin paljoa nollasta noussut. Nuo jutut voi oikeastaan aika pitkälti kuitata aikaisemmin julkaistulla postauksella. Eli kovin vähäisiksi jäi yritykset ja viritykset sitä kautta. Tosin mainittakoon yksi tapaus, että pyysihän minua yksi nainen kahvillekin ja toki kutsuun myöntävästi vastasin, sekin ehkä siitä syystä ettei kukaan ole minua pahemmin ulos pyytänyt niin pitihän se uteliaisuudesta katsoa. Tätä aikaisemmin olen käynyt treffeillä/kahveilla joskus varmaan viisi tai kuusi vuotta sitten eli aikaa oli hieman kerennyt vierähtää sitten viime kerrasta...

Eipä siitä mitään sitten seurannut, treffit olivat lähinnä oppikirjaesimerkki siitä, miten molemmat osapuolet tunsivat olonsa vaivautuneeksi ja juttu ei luistanut. Eli juuri tällaiset erittäin epämukavat treffit, joille ei halua joutua enää. Näin jälkikäteen ajateltuna tuokin nainen varmaan pyysi minua sen takia kahville, koska oli juuri vähän aikaa sitten eronnut eli varmaan oli kokeilemassa taas menestystään treffirintamalla... Tuskin tulee taas viiteen vuoteen mentyä minnekään treffeille kenenkään kanssa, ei tuo kokemus ainakaan niihin kannusta (ellei sitten ole menossa mentaliteetilla "pää pystyssä kohti uusia pettymyksiä"). Opin minä tuostakin jutusta yhden asian. Ihmiset ovat niin erilaisia luonnossa kuin jossakin netti-ilmoituksessa, juuri tuon takia tuo nettideittailu on menettänyt minun mielenkiintoni.

Toinen mainitsemisen arvoinen seikka viime vuodesta on se, että havahduin vihdoin ja viimein siihen, että minulla saattaa olla jonkinlainen ongelma, joka ei muutu miksikään ellen tee sille jotakin. Siksipä tuli sitten käytyä lääkärissä mutta sekin juttu taitaa olla niin pitkien piuhojen päässä, että saaneekohan siihen enää mitään muutosta/selvyyttä. Nyt ollaan vasta siinä vaiheessa, että selvitellään mikä mahdollisesti on itse ongelma. Eli miten sen nyt sanoisi yksinkertaisesti, vikadiagnostiikkaa aletaan vasta käynnistellä.

Niin ja tosiaan, aloitinhan minä tämän blogin kirjoittamisen niin onhan siinäkin jotain uutta mitä ei ole tullut aikaisemmin tehtyä.

Jos näin loppuun pitää sanoa muutama sana aluillaan olevasta vuodesta niin tuskinpa mitään radikaalia tulee näillä näkymin tapahtumaan. Aivan varmasti ihmissuhteet ovat minulle yhtä hankalia tai hankalampia kuin aikaisemmin. Seksin suhteenkaan ei ole mitään odotuksia. Ensin pitäisi jotenkin tutustua johonkin henkilöön, jotta voisi edes kuvitella harrastavansa peuhaamista mutta kun este onkin juuri tuossa tutustumisessa niin siihenpä se homma liiskaantuu alkutekijöihinsä yhtä tehokkaasti kuin asfalttijyrän alle jäävän kananmunan tapauksessa. Eli kuparinen pysyy edelleenkin rikkomatta ja kuiva kausi jatkuu kuivaakin kuivempana.

Tylsyyttä odotellessa...

Ei kommentteja: