20.12.2010

Nettitreffilöillä

Selailin tuossa äsken nuita netissä olevia treffi-ilmoituksia tai seuranhakuprofiileita, miksi niitä nyt voisi sanoakaan. Niitäkään ei ole tullut pitkään aikaan kovin tarkasti seurattua. Jotenkin on innostus niitä kohtaan laskenut hyvin paljon, johtuen ehkä seuraavista syistä...

a) En osaa kirjoittaa niin kiinnostavaa ilmoitusta, johon saisin edes viittä vastausta. Minulla ei riitä pitkäjänteisyyttä ja mielikuvitusta tuohon ilmoituksen kirjoittamiseen. Varsinkin kun tiedän mikä minä olen, niin se tekee hankalammaksi kirjoittaa jotain tekopirtsakkaa kuvausta itsestä. Totuuttakaan on turha siihen laittaa, kun tietää ettei se anna mitenkään positiivistä kuvaa vastapuolelle.

b) Jos jotakin viestien vaihtoa syntyy jonkun kanssa, niin yleensä se loppuu hyvin nopeasti. Edelleen tässäkin on tuota mielikuvituksen puutetta. En osaa oikein nyhjätä juttua tyhjästä ja jos jotakin keksin, niin ei sillä parilla lauseella kovin pitkälle ratsasteta.

c) Muiden tekemät profiilit eivät nappaa. Suurimmassa osassa ilmoituksista henkilö kertoo olevansa huumorintajuinen, sosiaalinen ja kaikkea sitä normaalia profiilipaskaa, joka saa ilmoituksen laatijan "näyttämään" kiinnostavalta. Hyvin harva profiili/ilmoitus on sellainen, että se saisi minut kirjoittamaan jollekin. Suurimmasta osasta puuttuu se jokin, joka tekisi ilmoittajasta kiinnostavan.

d) Viimeisimpänä se tärkein eli tyhjän saa pyytämättäkin. Vuosien varrella nuista nettideittisivustoista on tullut kokemusta sen verran, että tiedän sen olevan täyttä ajanhukkaa. Ihan turha yrittää keksiä itsestään mitään mairittelevaa ilmoitusta kun vastauksia saa yhden käden sormilla laskettavan määrän... Vaikka niistä sormista olisi amputoitu puolet pois... Ja ihan sama pätee niihin kaikkiin lähetettyihin viesteihin.

Ei kommentteja: