15.12.2010

Justjoo

Eksyin taas uutissivuilla ja siellä törmäsin seuraavanlaiseen uutiseen...

Internetissä vetkuilu ei muuta erakoksi, jos kyse on sosiaalisesta mediasta kuten Facebookista, sanoo Reutersin uutisoima tutkimus.

Facebookin kaltainen sosiaalinen media ei heikennä vaan vahvistaa tunnesiteitä ihmisiin, mutta eri tavalla eri ikäryhmille.

Tutkijat Texasin yliopistosta uskovat, että sosiaalinen media mahdollistaa uudenlaisia ystävyyden, intiimiyden ja yhteisöllisyyden ilmaisun muotoja, jotka vahvistavat ihmissuhteita.

Ei voisi enempää olla tutkimus väärässä! Minun tapauksessani kävi juuri päinvastoin... Liityin lärvikirjaan noin vuosi sitten ja lähinnä sekin tapahtui niiden muutamien sähköpostituttujen takia. Heti alussa huomasin, että yksi näistä, joiden kanssa olin vaihdellut sähköpostia jotakin parisen vuotta, ei vastaillut enää posteihini. Toisen kanssa taas meni kuten oli mennyt aikaisemminkin eli joskus tuli vastausta, joskus ei. Kolmannen kanssa olen vaihdellut viestejä vielä jotenkuten mutta tuntuu, että kohta sekin vähäinen yhteydenpito lopahtaa kokonaan. Eli muutos erakoksi alkoi sen jälkeen kun liityin tuonne lärvikirjaan, tunnesiteiden tai minkään muunkaan siteiden vahvistamisesta ei voi puhuakaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Naamakirja on hanurista.