20.12.2010

Diipadaapaa

Kirjoittelenpahan nyt taas kun näkyy tuota juttua riittävän. Aikaisemmassa kirjoitelmassani mainitsin miten tuo siivous ei ole oikein innostanut viime aikoina. Samaa voisi sanoa suihkusta käynnistä. En tiedä mikä siinä on mutta jotenkin tuo suihkussa käyntikin on alkanut tökkiä viime aikoina. Joka ilta sitä tulee kuitenkin käytyä mutta mieli hangoittelee aina vähän vastaan. Lieneekö nuo sitten jotakin masennuksen oireita kun tuntuu ettei mikään enää pahemmin kiinnosta/innosta. Kaikki on sitä samaa paskaa, jota se on ollut enemmän ja vähemmän viimeiset kymmenen vuotta. Yksinäistä, tylsää jne.

Tuntuu, että hyvin harvat asiat enää nykyään saavat minulle hymyn huulille tai nauramaan. Eräs tällainen harvinainen asia on yksi komediasarja, jota olen katsonut. Ei sekään koko aika ole mitään vitsitykitystä, joka saisi minut iloiseksi mutta kuitenkin saa minut vähän paremmalle mielelle ja naurahtamaan aina silloin tällöin.

Ai niin... Taisinkin kirjoitella aikaisemmin siitä kun kävin lääkärissä ja sen jälkeen minun piti varata aika toiselle lääkärille. Sain varattua tuon ajan vasta toissa viikolla. Eihän tuossa ajanvarauksessa näyttänyt menevän kuin reilu kuukausi. Ja varmaan sitäkään ei olisi tapahtunut ellei olisi tullut mahdollisuutta mitä nyt tuli... Toisaalta tuo lääkärille meno on vähän mietittänyt... Onko siitä mitään hyötyä ja selviääkö ylipäätään tämä minun ongelma. Tammikuun loppupuolta siis odotellessa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo mainitsemasi toimintamallit ja kuvailemasi ajatukset kyllä osuvat todella selkeästi masennuksen oireisiin.

Tiedän kokemuksesta, että tuo ongelma ei häviä itsestään mihinkään, vaan siihen tarvitsee ulkopuolista apua.

MArs mars nyt vaan sinne lääkäriin, vaikka tuntuisi kuinka rasittavalta tai vaikealta sen aikaansaaminen. Hyvä että soitit!

Urpo Turpo kirjoitti...

Joo joo... On käyty jo.