13.7.2012

Sähköpostia tonkimassa

Kaikesta tuskailusta ja miettimisestä huolimatta päätin lähettää Päivänkakkaralle sähköpostin. Viestin sisällöksi en saanut loppujen lopuksi mitään kovin erikoista. Kunhan vain mainitsin, että hän oli jäänyt pyörimään mieleeni ja pari muuta lausetta sitomaan juttua. Jotenkin nyt on vain semmoinen kutina perseessä, että tuo posti ei koskaan saavuta häntä. Veikkaan, että vastaanottava postipalvelin tulkitsee sen roskapostiksi ja siirtää sen suoraan roskakoriin. Mutta kaikesta huolimatta, tehty mitä tehty.

Samalla kun laitoin tuota sähköpostia, niin tulin selanneeksi yhtä monista postilaatikoistani. Tuota laatikkoa olin käyttänyt viestitellessäni yhden sähköpostitutun kanssa ja nyt satuin vilkaisemaan yhtä vanhaa viestiä. Ohessa pieni katkelma viestin alusta.
Ajattelin pistää tulee postia sulle... Kun ei oo näkyny tyyppiä mesen puolella ja haluisin vähän vaihtaa kuulumisia tai jotain sen tapasta.
...
Jopa meni vaikeeks.. Kun ei oikein tuu mitää semmosta juttuu mitä kirjottais ja vähän aikaa sitten oli kauheesti asiaa mielessä mitä piti kirjotella.
Muistan edelleenkin minkälaisia tuntemuksia tuo pieni pätkä sai aikaan minussa, kun luin tuota viestiä saadessani sen. Minulle tuli tuosta sellainen tunne, että on tarvittu. Joku toinen on odottanut sitä, että olisi päässyt jakamaan ajatuksia minun kanssa. Tuo tunne on minulle aika kutkuttavan koukuttava ja se kai sai minut kirjoittelemaan/mesettelemään näiden sähköpostituttujen kanssa niin pitkään.

Nyt ei ole mitään sellaista asiaa elämässä, joka toisi tuollaista tuntemusta. Ei ole ollut hyvin pitkään aikaan ja se hieman masentaa. Tai ei ehkä masenna, pikemminkin saa olon alakuloiseksi. Jotain tarttis tehrä, jotta tuollaisen mieltä kutkuttavan tunteen saisi takaisin ja elämään tulisi edes jotain pikkukivaa tylsyyttä karkottamaan. Mutta miten, se taas on oma kysymysmerkkinsä.

2 kommenttia:

Noomi kirjoitti...

Hei, hyvä että yhtäkaikki laitoit sen sähköpostin ihastuksellesi. Se on kuitenkin askel kohti toimintaa ja antaa silloin aina jonkin mahdollisuuden muutokselle elämässä, vaikka heti mitään ei tapahtuisikaan.

Vaikeintahan siinä muutoksen tekemisessä vallitseviin olosuhteisiin nähden on aina se 1. askeleen ottaminen.

Usein sitä askelta joutuu ottamaan uudestaan ja uudestaan, räntäsateessa rähmien, mutta lopulta kuitenkin jotain tapahtuu. Jokaista tekoa seuraa jokin seuraus, vaikka usein ajattelemme vain huonoja seurauksia huonoista teoista. Yhtälailla hyvistä teoista voi seurata hyviä seuraamuksia.

Oletko ajatellut koskaan vapaaehtoistyöhön ryhtymistä? Ainakin siinä saa tuntea olonsa tarpeelliseksi ja asioita saa tehdä nimenomaan siltä pohjalta, miltä itsestä tuntuu ja mihin omat kiinnostuksen kohteet ja voimat riittää.

Mukavaa kesää!

P.S. Olen huomannut, että useampikin ihminen seuraa blogiasi. Tekemisesi ja sanomisesi siis kiinnostavat montaakin ihmistä:)

Urpo Turpo kirjoitti...

Kiitos kannustavasta kommentista.

Oletko ajatellut koskaan vapaaehtoistyöhön ryhtymistä?

Eipä ole juuri mielessä käynyt. Mielessä on pyöriskellyt kaikenlaista ajatusta ja ehkäpä tämän tiimoilta voisi tehdä postauksen, joka liittyy tuohon vapaaehtoistyöhön ja vähän kaikkeen muuhunkin.