6.6.2012

Kysymyksiä

Mitä tehdä, kun pyörästä loppuvat vaihteet kesken?

Mitä tehdä, kun pyörälenkillä menee vähemmän aikaa kuin mitä netissä oleva karttapalvelu näytti?

Mitä tehdä, kun pyörälenkki ei tunnu ollenkaan jaloissa?

Tuollaisia ongelmia tällä kertaa. Viime aikoina olen huomannut, että minuun iskee tylsyys neljän seinän sisällä herkemmin mitä aikaisemmin. Siksipä olenkin aina tylsyyden poistamiseksi lähtenyt käymään pyöräilemässä. Toissa ja viime viikolla tuli käytyä harrastamassa liikuntaa joka toinen päivä muutamia poikkeuspäiviä lukuunottamatta. Ja näyttää sille, että sama tahti jatkuu vielä juhannukseenkiin asti.

Päiväkohtaista tahtia tuskin kannattaa tuosta enää nostaa lenkkiin/päivä. Johonkin väliin pitäisi varmaan palautuksellekin jättää aikaa. Mutta ilmeisesti noita lenkkejä pitäisi pitentää, sillä ne eivät oikein käy enää kunnon päälle. Kierros on kestänyt yleensä puoli tuntia - kolme varttia, riippuen hieman mitä reittiä pitkin on ajanut, joten senkin puolesta pitemmät kiemurat kaupungilla olisivat paikallaan. Toivottavasti vain perse kestäisi ne, sillä satula ei ole paras mahdollinen pitkille matkoille.

Pitäisi myös hieman kartoittaa uusia reittejä. Nyt minulla on muutama hyvä reitti, mutta ne alkavat olla hieman lyhyitä ja ei niitä huvita veivata edestakaisin montaa kertaa päivässä. Reitti saisi olla mielellään sellainen, että liikennevaloja ja risteyksiä autoteiden kanssa olisi mahdollisimman vähän (ne mölöpertit autoilijat nääs), tien pinta olisi suhteellisen hyvässä kunnossa ja reitillä saisi koko aika polkea omaa tahtia ilman, että tarvitsisi pysähdellä ja hiljennellä useasti. Mutta tuossapahan sitä on ilta-ajalle tekemistä, kun tutkii ensin karttoja ja sen jälkeen käy ajelemassa.

Ei kommentteja: