14.6.2012

Tilannekatsaus

Olen nyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti kuntoillut kuukauden ajan suunnilleen joka toinen päivä aina tilanteen niin salliessa. Muutamia huomioita on asiaan liittyen tai asian vierestä tullut tehtyä.

Viimeisen viikon ajalta olen huomannut, että minulle tulee nälkä yleensä tuntia ennen normaalia syöntiaikaa ja tämä koskee kaikkia päivän aterioita. Jos muistelen taaksepäin, niin en edes muistakaan milloin viimeksi olisi ollut näin useasti nälän tunnetta. Hyvin harvoin sitä siis aikaisemmin oli. Kertoo kyllä toisaalta jotain tuokin nälän tunteen puuttuminen, että liikunnan ja ravinnon määrän suhde ei ole oikein ollut kohdallaan, turha siis ihmetellekkään sitä ainaista painon ylöspäin hilautumista. Mutta kumallista taas tässä on se, että vaikka tämäniltaisen pyörälenkin jälkeen söin pari palaa leipää, omenan, pari tomaattia ja keksin, niin siltikin vielä tuntuu, että olisi nälkä. Lieneekö sitten nyt jo pientä aliravitsemusta.

Unirytmikin tuntuu menneen sekaisin. Talvella nukuin hyvin yleensä 7,5 tuntia ja keväällä huomasin, että unimäärä tipahti puolella tunnilla. Nyt puolestaan vaikka olen mennyt tavalliseen aikaan nukkumaan siinä iltakymmenen aikoihin, niin monena aamuna olen saattanut vilkaista kelloa ensimmäisen kerran jo neljän jälkeen ja tuntuu, että nyt herään jo viimeistään ennen viittä. Eli hyvä, jos nyt nukun edes 6,5 tuntia yössä. Ei tuo kuitenkaan ole päivällä väsyttänyt sen kummemmin, illasta sitten on saattanut olla väsyneempi, jos on tullut aamulla herättyä aikaisin.

Niin ja kesän muotiväri taitaa olla vaaleanpunainen vai onko se nyt sitten pinkki. Sen verran paljon on tien päällä tullut vastaan tuohon väriin sonnustauneita naisia, että on ihan tullut pantua merkille. Ja näkyipä tänään sen värinen paita jonkun miehenkin päällä, oli kyllä vähän tiedätte-kyllä-minkä-näköinen...

Ei kommentteja: