15.7.2011

Idioottisaksalaiset lomailemassa

Monista paikoista on saanut lukea vähän aikaa sitten tapahtuneesta saksalaisten muodostaman joukon leiriytymisestä jonkun yksityishenkilön kesämökin pihaan. Joukko oli siis tupannut pihapiiriin ilman mitään lupia ja eivät olleet lähteneet paikalta edes mökin omistajan pyynnöistä huolimatta.

Kun luki tuota uutista, niin jo tuo pelkkä tapahtumista lukeminen sai minut näkemään punaista. Ja entäpäs poliisin toiminta (tai lähinnä heidän toimimattomuutensa)? "Ei ole resursseja ryhmän häätämiseen."

Jos itse olisin ollut kyseisen mökin omistaja vastaavassa tilanteessa ja nämä imbesillinatsipaskasaksalaiset olisivat vain möllöttäneet paikallaan, niin luultavasti minulla olisi palanut käämit todennäköisesti alle viidessä sekunnissa. Jos nämä idiootit eivät olisi tajunneet lähteä karjunnastani huolimatta litomaan muualle, olisi ensin muutama tyyppi kannettu niskaperseotteella suorin tein laiturilta järveen. Seuraavaksi vuorossa olisi ollut idioottien retkeilyvarusteiden tuhoamisen aloittaminen ja jos eivät olisi vieläkään ymmärtäneet yskää niin luultavasti se varastosta esille kaivettu kirves olisi lopulta saanut liikettä kinttuihin.

On se nyt perkele, että sieltä Keski-Euroopasta tullaan tänne Suomeen ja käyttäydytään kuin oltaisiin Euroopan omistajia! Jumankauta, jos heidän omassa maassaan joku suomalainen toimisi kyseisellä tavalla, niin kyllä siitä varmaan noottia tulisi, donnerwetter sentään! Muissa Euroopan maissa kun ei juuri näitä Suomen vastaavia jokamiehenoikeuksia ole, siellä maanomistajat määrittelevät mitä saa tehdä ja mitä ei.

Yleensäkin ärsyttää juuri tällaisissa tilanteissa suomalaisten munattomuus. Kun pitäisi lyödä sitä nyrkkiä pöytään ja karjua perkelettä, niin mitä tekee suomalainen: "Nojuu, antaahan nuihen sakemannien tuossa pihassa leiriytyä, lähtöövät sitten kun lähtöövät."

Ärh!

Ei kommentteja: