29.11.2010

Työmatkalla

Viime viikolla olin työmatkalla ja jäi vähän sekavat tunnelmat koko matkasta. Jouduin yöpymään yön hotellissa, joka ei tosiaankaan ollut kovin viihtyisä. Hotelli vaikutti jotenkin nuhjuiselta ja ajastaan jälkeen jääneeltä. Käytäviltä huonettani etsiessä en voinut olla huomaamatta sitä, että yleisilme toi mieleen ruotsinlaivan ahtaat ja ankeat käytävät. Huonekaan ei ollut kovin hääppöinen ja se oli aika pieni koppi. Suihkussa/vessassa lattia oli jäätävän kylmä ja huoneen puolellakin sai vetää pitkähihaisen paidan päälle vaikka huoneen seinällä ollut lämpömittari väitti lämpötilan olevan yli 25 astetta. Taisi olla sekin vain siinä näön vuoksi eikä niinkään lämpötilan mittausta varten.

Sama linja jatkui myös television osalta, joka oli vanha ja pienehkö kuvaputkitelevisio. Kuvan laatu oli vähän suittuinen ja kaukosäätimen nappeja sai painaa sormenpäät valkoisena, jotta jotain tapahtui. Osa normaaleista kanavista ei edes näkynyt ja joiltakin kanavilta oli ääni häveyksissä.

Sänky oli samaa sarjaa muun tyylin ohella, sillä se oli keskeltä kuopalle painunut. Peitto sen sijaan teki ainoan poikkeuksen: sen alla oli erittäin lämmin ja mukava olla. Mutta eipä tuo lämmin peittokaan auttanut unen tuloon sillä huoneessa kuului häiritsevän kovana ilmastoinnin suhina. Tähän vielä lisättynä se seikka, että en osaa nukkua uudessa paikassa ensimmäisenä öinä niin lopputulemaksi unet jäivät lyhyeksi.

Ei kommentteja: