26.8.2017

Puhetta peräkammarista

Kun käyn aina katsomassa päivittäin Fingerporia mullikkalehden sivuilta, niin tällä viikolla siellä sivuston sivupalkista sattui silmään nämä jutut Finlaysonin kohua aiheuttaneesta kampanjasta. Olisiko se ollut keskiviikkona, kun näin ensimmäisen kerran uutisen tuosta asiasta. Lukaisin sen, kohautin olkiani ja jatkoin matkaani eteenpäin sen enempiä miettimättä. Perjantaina näin toisen uutisen ja sitä lukiessa rupesi vituttamaan.



On se nyt vittu, kun aletaan peräkammarin ihmisiä (lue: minua) syyttelemään syyttä suotta! Ja kun lähdetään puhumaan siitä tasa-arvosta, niin sekö se sitten on tasa-arvoa, että naisilla ei ole 6-12 kk:n mittaista pakollista ase-/siivilipalvelusta/vankeusrangaistusta ja miehillä on. Pitäköön jumalauta tuokin perkeleen Kurttila suunsa kiinni saatana niin kauan, kun tuo epäkohta ei poistu! Samasta työstä sama palkka!



Niin ja sehän tasa-arvo on täyttä paskaa, ei sellaista ole olemassakaan.

Jos joskus onnistun kellistämään tänne peräkammarin sänkyyn jonkun naisen, niin sängyssä ei ainakaan tule olemaan tuon juntti-firman lakanoita. Eikä kiimaisen seksin jälkeisen suihkun jäljiltä kuivata vartaloita apina-firman pyyhkeillä. ÄRH!

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Hmmm, onpas aika harkitsemattoman oloisia lausuntoja tuolta Kurttilalta. Oisko vielä pikkuisen hiomista noissa kommunikaatio- ja viestintätaidoissa...? *rolleyes*

Minusta on hienoa, että pyritään ihmisten (ja sukupuolten) väliseen tasa-arvoon ja syrjinnän (sekä positiivisen että negatiivisen) poistamiseen. Mutta samalla on realistisesti todettava, että sellaista täydellistä tasa-arvoa ei ole eikä tule.

Urpo Turpo kirjoitti...

Minulta voisi odottaakin tuontapaisia lausuntoja mutta luulisi tuon kokoluokan osakeyhtiön toimitusjohtajan osaavan asetella sanansa paremmin.