23.2.2017

Doggy style

Olipahan viime yö taas sellainen, että hohhoi. Ensin heräsin vähän jälkeen yhden siihen, kun tuulee kovasti. Pyöriskelen sängyssä jonkun aikaa ennenkuin taas nukahdan. Seuraavaksi näen sellaista unta, että ajelen polkupyörällä jotain syrjäistä tietä ja tulen sellaisen aukean alueen päähän, jossa on heinikkoa. Huomaan, että pari hirveä liikkuu tuolla aukealla ja toinen niistä huomaa minut. Siinä käännyn ympäri ja lähden ajelemaan pyörällä pois paikalta miettien, että meinaakohan se hirvi lähteä perääni.

Herään taas tuohon ja minulla on kuuma. Kello on puoli kolme ja pyörin taas tuskaillen unenpuutetta. Nukahdan taas ja kohta näen unta eräästä vloggaajanaisesta, jonka videoita seurailen oikeassa elämässä. Oikeassa elämässä tällä naisella on pitkät hiukset mutta unessa nainen on leikannut ne lyhyeksi. Mielessäni mietin, että tuollaiset lyhyeksi kynityt hiukset ei näytä ollenkaan hyvältä tällä henkilöllä.

Noh, unet kun on kummallisia, niin hetken kuluttua tämä nainen asettuu lattialle alastomana nelin kontin minun eteeni ja minultakin ovat vaatteet hävinneet. Mitäs sitä muutakaan teen siinä tilanteessa kuin menen polvilleni tämän naikkosen taakse ja alan panna häntä takaapäin. Siinä lykkiessä ajattelen, että ei tämä tunnu yhtään hyvälle tai ei tästä ainakaan mitään mielihyvää saa. Siihenpä sitten taas herään ja kello on nyt neljä. Enää ei nukuttanut ja oli taas niin pöllämystynyt olo näiden unien jälkeen, että ei paremmasta väliä.

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Olipa siis kaikin puolin epätyydyttävä yö. Arvioisin että sellainen korkeintaan kahden tähden suoritus.

Toivottavasti taso paranee tulevina öinä.

Urpo Turpo kirjoitti...

Arvioisin että sellainen korkeintaan kahden tähden suoritus.

Jaa pano vai? Minusta se ei ollut kuin yhden tähden. :D Seuraavana yönä nukutti jo vähän paremmin. Illalla melkein nukahdin jo istualleni.

Hehkuvainen kirjoitti...

Eikun kokonaisuutena kahden tähden. :D

Urpo Turpo kirjoitti...

No sitten voi ehkä tähtiluokitus olla enemmän kohdallaan. :)