31.1.2017

Tammikuun saldo

Seuraan yhtä keskustelufoorumia netissä, jossa on myös seuranhakuosio. Marraskuun puolella joku naikkonen etsi keskusteluseuraa tuolla osiolla. Vastasin tuohon ilmoon ja siitä viesteily lähti jotenkin käyntiin ja viestejä vaihdettiin taajuudella kerran viikkoon. Tammikuun alussa lähetin viimeisimmän viestin, mitään ei ole kuulunut takaisin (enkä enää odotakaan).

Tammikuun alussa laitoin yhden toisen keskustelupalstan seuranhakuosiolle lyhyen ilmoituksen, jossa hain juttuseuraa. Ei yhtään vastausta.

Tammikuun puolivälissä muokkasin kyrsiintyneenä ikuvanhaa treffiprofiilia suolikaksnelosssa. Tuloksena tasan neljä vaihdettua viestiä yhden naisen kanssa.

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Okei, ei ehkä tullut elämänmittaista seikkailua mistään noista. Mutta ehkä oli kuitenkin kivaa vaihdella niitä viestejä? Mihin luulet viestittelyjen tyssänneen?

Ja hei, nyt tulee ihan pönttö idea, mutta älä suorilta tyrmää mua. Jos kaipaat jonkinlaista oikolukua tai mielipidettä esimerkiksi ilmoitustekstisi parissa, niin autan mielelläni. En ole mikään neuvonantaja siinä mielessä, että enhän minä tiedä mistä muut tykkäävät, mutta jos susta tuntuu että omat silmät ovat jo sokeutuneet omalle tekstille, niin voin yrittää auttaa tuomaan naisnäkökulmaa asiaan.

Urpo Turpo kirjoitti...

Mihin luulet viestittelyjen tyssänneen?

Ensimmäisessä tapauksen kohdalla en osaa tarkalleen sanoa mutta luultavasti siinä oli se, että ei ollut oikein mitään yhteistä/ihan liian erilaiset elämäntilanteet, niin lopulta viestit vain lyhenivät loppua kohden ja siihenpä se sitten hiipui.

Jälkimmäisessä tapauksessa en edes odottanutkaan mitään pitkiä viestien vaihtoja. Nainen kommentoi vain yhtä profiilissani ollutta asiaa ja siinäpä se.

Mutta ehkä oli kuitenkin kivaa vaihdella niitä viestejä?

No jos totta puhutaan, niin ei ollut. Sen tietää melkein heti, jos viestittely ei suju kunnolla ja loppua kohti se vain alkaa vituttamaan (luultavasti se myös paistaa viesteistä läpi). Alan olla jo niin kyllästynyt tähän, että kaikki minun viestiminen tapahtuu vain kirjallisesti.

Ei tuo nyt pönttö idea ole. Itse asiassa sitä pitäisi parannella hieman eli saman tien voisin ulkoistaa koko ilmoitustekstin kirjoittamisen sinulle. :) Minä en enää jaksa panostaa yhtään noihin aivan turhiin ilmoituksiin, jotka eivät tuota mitään tulosta.

Hehkuvainen kirjoitti...

Pistä muokattava teksti tulemaan niin katsotaan mitä sille voi tehdä :D.

Urpo Turpo kirjoitti...

Pitää laittaa joskus tulemaan, tosin se voi olla hieman erilainen mitä kuvittelet sen olevan... ;)