17.5.2013

Hiljainen viikko

Mennyt viikko ja oikeastaan sitä edellinenkin viikko ovat olleet melko mitäänsanomattomia. Päivät ovat menneet tahdilla aamulla töihin - iltapäivällä pois töistä - ilta jotakin nyväystä - ja seuraavana päivänä uudestaan. Ehkä suurin uutinen koko menneen parin viikon ajalta oli se, että alkuviikosta soittivat sieltä paikasta, jonne olin tunkenut työhakemusta, ja kutsuivat työhaastatteluun. Ihmettelin suuresti kun kutsuivat, taitaa olla pulaa ammattitaitoisista henkilöistä, kun minuunkin yhteyttä ottivat. Siinäpähän sen taas näkee, että tuleeko siitä yhtään mitään, haastattelu olisi reilun viikon päästä.

Tuli mieleen tuosta työnhausta eräs asia. Varma merkki siitä, että on työskennellyt yhdessä yrityksessä jo liian kauan on se, että joutuu opastamaan kesätyöntekijöitä. Minun on pitänyt nakittaa ja paimentaa yhtä alaa opiskelevaa viimeiset pari viikkoa. Ihan hyvä toisaalta tuo, sillä kesäkissalla saa teetettyä pois ne pöydän kulmalla lojuneet hommat, joihin itsellä ei ole aika riittänyt muiden projektien takia. Viehän se tietysti aikaa, kun joutuu opastaamaan ja neuvomaan toista mutta parempi kuitenkin näin. Itse voin keskittyä tärkeämpiin asioihin ja kesäkissa saa kokemusta aloittelemalla helpoimmasta päästä töitä.

Lämpiemien kelien tullessa on tuo kuntoiluinto jotenkin hieman lopahtanut. Töiden jälkeen on aina veto vähän loppu ja muutenkin olo on veltostunut. Pitäisi varmaan vaihtaa juokseminen kesän ajaksi taas pyöräilyyn. Hikoilen liikkuessani nimittäin kuin pieni sika ja lämpimällä säällä vielä erityisen paljon. Pyöräillessä ajoviima viilentää mukavasti, kun taas juostessa olo tuntuu kuin olisi kananmunana kattilassa. Silloin kun lämmintä oli vain se 5 - 10 astetta, niin juoksu sujui mukavammin pitkillä housuilla. Nyt pitäisi jostain etsiä jonkinlaiset lyhyet juoksuhousut, jos aikoisi juoksennella lämpimillä ilmoilla. Yksi vaihtoehtohan saattaisi olla tuollainen Borat-tyyliinen asuste, tiedä vaikka naisetkin uskaltautuisivat lähestyä minua nähdessään komean runkoni.



Mutta jos nyt ei ehkä kuitenkaan...

2 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Ilostuttaa löytää blogi, jossa on paljon ajatuksia herättäviä tekstejä! Surullista tietysti elämän raadollisuus ja arkipäivän yksinäisyys.

Aurinkoista kesää ja joku oikein mukava kohtaaminen sinulle! :)

Urpo Turpo kirjoitti...

Kaikkea jännäähän täältä internetin ihmeellisestä maailmasta voi löytää. Hyvää kesää myös sinne jonnekin.