10.12.2012

Pitkä viikonloppu

Sattui sopivasti tuokin itsenäisyyspäivä tälle vuodelle. Otin perjantain vapaaksi töistä ja viikonloppu oli sitten neljä päivää pitkä. Hieman sekaisin tahtoo vain mennä viikonpäivissä, kun tulee tällainen pitkä viikonloppu. Keskiviikkoiltana tuntui, että on perjantai ja torstaina tuntui taas lauantaille. Ja sitten kohta oli taas perjantai uudestaan. Mutta joka tapauksessa, teki hyvää olla erossa töistä ja kohtahan se on tiedossa joulu. Aion pitää tuolloin puolitoista viikkoa lomaa, joten aika leppoisissa merkeissä menee tämä joulukuu kyllä.

Tänään aamulla, kun availin työsähköpostia ja tarkistelin mitä kaikkea onkaan postilaatikkoon paukahtanut, niin tuli taas yhden postin kohdalla mieleen facepalm. Keskiviikkona kello kolmen jälkeen iltapäivällä oli tullut projektiääliöltä viesti, jossa hän juhlavasti ilmoitti, että hänen puolestaan projektiryhmä voi ottaa perjantain vapaaksi.

Ei tuosta tullut minulle mieleen muuta kuin, että miten puusilmä ja -pää ihminen voi olla. Että ihan vain noin "aikaisin" sitten ilmoitti, että vapaatakin voi pitää. Olisi se varmaan ihan kohteliasta ilmoittaa tuollainen asia jo vaikka parikin päivää aikaisemmin eikä vasta sitten, kun kello alkaa olla jo tapissa. En kyllä yhtään ihmettele, jos projekteissa aikataulut ja kaikki muukin kusee, kun eräs taulapää ei osaa ajatella edes seuraavaa päivää pitemmälle.

Mutta paskan väliäkös tuosta, minä olin häipynyt työpaikalta jo pari tuntia ennen tuon sähköpostin saapumista. En tosiaankaan jää odottelemaan kenenkään idiootin lupaa sille, milloin voin pitää vapaata.

Ei kommentteja: