16.12.2012

Ketutuslenkillä

Yritin asennella päivemmällä yhtä käyttöjärjestelmää tietokoneelle. Asenteluohjelma kaatui jostain syystä aina yhteen tiettyyn kohtaan ja ei mennyt siitä eteenpäin. Yritin pariin kertaan asennusta ja koitin etsiä netistä vinkkejä mutta aivan turhaan. Tietysti tuo alkoi ketuttamaan urakalla. Eilinenkin päivä oli hieman takkuinen, niin tänään ei kovin kummoista tarvinnut, jotta ketutuskynnys ylittyi.

Laitoin sitten koneen kiinni ja ajattelin tehdä hieman lihaskuntoliikkeitä mutta paskan marjat. Niidenkin tekeminen tuntui niin jähmeältä, että lopetin liikkeet siihen paikkaan. Potutti taas vielä enemmän ja lopulta laitoin ulkoiluvaatteet päälle, lenkkarit jalkaan ja lähdin ulos juoksemaan.

Ulkona tuuli mutta siitä nyt ei ollut pahemmin haittaa, kun vaatteet piti tuulta. Tuuli oli kyllä kinostanut reiteille paikka paikoin paljonkin lunta, niin välillä sai loikkia lumidyynien yli. Muuten juoksu sujui ihan hyvin ja asunnolle palatessa kyrsimyskin oli jo laantunut pois. Näköjään ihan tehokas keino nollata juoksulenkillä tuollainen potutus pois. Siinä vain tosin saattaisi käydä sillä tavalla, että huonoimpina aikoina saisi olla koko ajan lähtemässä lenkille. Ja sekin vielä, että mitäs sitten, jos se juokseminen alkaisi ketuttaa? No, toivottavasti sitä ei tulisi kohdalle.

Ei kommentteja: