4.9.2011

Mopo karkasi käsistä

Tänään oli sen verran tarmoa käytössä, että siivosin ensin asunnon imurilla ja tämän jälkeen vielä moppasin lattiat. Tietokoneen pöytää siivotessa siivous lähti hieman sivuraiteille, kun pyyhin pölyjä rätillä.
Jaahas, onpa nuokin johdot pölyiset, niin pyyhitäänpä nekin. Ja tuollakin koneen takana on pölyä ja näytön takaosa ja jalustakin pölyssä. *johtoviidakon purkamista* No niin, kaikki johdot revitty irti ja putsattu, samoin näyttö ja kone. *laitteiden sommittelua takaisin pöydälle ja johdot uudelleen kiinni*
Alunperin ei ollut tarkoitus ihan nuin perusteellisesti suorittaa tuota siivousta mutta niin se mopo vain karkasi käsistä. Oikeastaan ihan hyvä vain, että karkasikin. Laittelin nuo laitteet vähän uuteen järjestykseen pöydälle ja johtoviidakonkin sain paketoitua pöydän alle paremmin piiloon. Aikaisemminen ne johdot lötköttivät pöydällä ja hankaloittivat siivousta, mutta nyt ne siististi niputettu pois näkyvistä. Ja kaiken lisäksi pöytätilakin kasvoi hieman uudelleenjärjestelyn myötä. Joku minua aina häiritsi tuossa tietokonepöydän aikaisemmassa järjestyksessä, mutta nyt se vaikuttaa paljon mieleisemmältä. Kerrankin voi olla tyytyväinen suoritukseensa ja on se vain mukavaa, kun saa asiat paremmin järjestykseen. :)

Ei kommentteja: