22.9.2017

Matkalla töihin

>Lähde aamulla töihin.
>Pimeää ja sateista.

<Taas tätä paskaa, ei jaksa.
>Kulje työmatkalla pimeän metsikön ohi.
>Metsästä kuuluu rääkäisy.

<M-m-mikä se oli?
>Metsästä kuuluu toinen rääkäisy.
>Kuumotus-level > 9000 ja iho menee kananlihalle.
>Metsästä kuuluu kolmas rääkäisy.

<Syön sinut, jos tulet tänne. t: mörkö
>Liikahda hyvin äkkiä työpaikan suuntaan.

Noh, ehkäpä se oli vain korppi, joka siellä rääkyi. Niitä on näkynyt lentelevän silloin tälloin tässä lähialueella. Mutta onhan se hauska ajatella, että metsikössä on myös sellaisia eläimiä, jotka iskisivät hampaansa sinun lihaan, jos saisivat vain siihen mahdollisuuden.

Pesin elokuun lopussa asunnon ikkunoita. Kun siinä pestessä oli ikkuna auki, niin väistämättä tuli katsottua sitä seinän paksuutta, joka oli ehkä sen 30-40 cm. Loppujen lopuksi tuo välimatka näyttää kovin pieneltä, jos ajattelee, että se erottaa sen, mitä kutsumme turvalliseksi kodiksi, siitä kaikesta hulluudesta ja sekavuudesta (+kaikilta niiltä pimeyden möröiltä), mitä siellä seinien ulkopuolella on.

Hyvää yötä ja kauniita unia.

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

En pelkää pimeää, vaan sitä mitä siellä on.

Kuljin viikonloppuna maaseudulla melko pitkältä tuntuvan matkan yksikseni taskulampun valossa metsätaipaletta. Olisin saanut paskahalvauksen jos metsästä olisi kuulunut joku rääkäisy, tai jos rusakko olisi pompannut polun poikki.

Urpo Turpo kirjoitti...

Pitkäkorvasta tuli mieleen, että tänään aamulla melkein tuli jyrättyä jänis alle työmatkalla. Oli melko hämärää katuvalaistuksesta huolimatta, niin huomasin elukan vasta melkein kohdalla. Onneksi eläin pysyi paikallaan, niin mitään ei tapahtunut.