4.6.2017

Kesäkuun alku

Se on sitten taas kesäkuu, ei kyllä vain ihan sille tunnu. Eilen aamulla herätessäni katsoin lämpömittaria, niin lämpöasteita näytti olevan vähän reilu yksi. On se nyt kärpele, kun kesäkuu on ja pipo päässä pitää vielä ulkona olla. Eilen vielä tuuli kohtalaisen kovasti luoteesta/pohjoisesta, niin ulos sai pukeutua kuin talvella konsanaan. Eipä kyllä käynyt kateeksi yhtään koulun päättäjäisiä ja valmistujaisjuhlia pitäneitä, on nimittäin saattanut liinavaatteissa ja nappaskengissä olla hieman kylmä viettää juhlia.

Tiedä sitten johtuuko se tästä kylmästä keväästä vai mistä, kun ei taas yhtään mikään nappaa. Tai sitten vain töistä. Työt on olleet taas sellaisia, että pitäisi revetä joka suuntaan ja mitään ei pysty tekemään rauhassa loppuun asti. Homma on mennyt siihen pisteeseen, että teen vain suunnilleen sen minkä satun sillä hetkellä muistamaan ja jos jotain unohtuu niin olkoot. Näyttäähän nuo hommat menevän jotenkin eteenpäin ilman sen suurempia rypistyksiä vaikka ei reagoisi edes kaikkiin kysymyksiin yms. asioihin.

Työpäivän ja pakollisten arkiaskareiden jälkeen saatan lössähtää koneen ääreen ja istua siinä kuin tatti loppuillan tuijottaen juutuubista jotakin jonninjoutavaa jonnevideota tai sitten tv-sarjaa. Viikonloppuisin on myös mehutaso ollut aika minimissä ja monesti on käynyt niin, että kun yöllä ei ole saanut kunnolla nukuttua, niin sitten päivälle tulee otettua torkkuja. Tänäänkin tuli torkuttua kahteen otteeseen. Saisi tulla jo se heinäkuu ja kesäloma, niin voisi velttoilla kuukauden ihan rauhassa.

Ei kommentteja: