20.9.2013

3-vee

Tänään on taas merkkipäivä, sillä blogille tulee täyteen 3 vuotta. Tiedä sitten pitäisikö iloita vai itkeä... Näiden muutaman vuoden aikana on kommenteista ja kävijätilastoista päätellen blogille tullut muutama vakituinen lukija. Ehkäpä näitä tekstejä lukiessa kenties Juuri Sinulle on muodostunut jonkinlainen kuva bloggaajasta. Nyt olisi mahdollisuus kertoa, että minkälainen se syntynyt kuva on. Menepä siis tuonne ja painele sanoja. Katsotaan sitten ilmestyykö aikanaan mitään raportoitavaa aiheesta.


2 kommenttia:

Noomi kirjoitti...

Congrats! Oli muuten yllättävän hankalaa arvioida, koska et loppujen lopuksi kerro itsestäsi ja mieltymyksistäsi / mielenkiinnonkohteistasi kovinkaan paljoa. Ts. puhut siis monesta asiasta aika geneerisellä tasolla, minkä kyllä ymmärrän hyvin, koska blogistaniassa ollaan.

Mutta jos lukijatoiveita saa esittää, niin voisit ehkä pikkuisen harkita avaavasi persoonastasi esiin sellaisia seikkoja, kuten että mitkä asiat sinua oikeasti elämässä, tai vaikka toisissa ihmisissä kiinnostavat. Siis minkälaiset persoonat ovat sinusta mielenkiintoisia ja mitkä eivät jne. Tai harrastukset, paikat ja asiat, tai vaikka kirjat tai ohjelmat. Jne.

Ja nukkumatti siis ryttyilee taas - pahoittelut kirjoitusvirheistä. Olen laiskalla päällä.

Urpo Turpo kirjoitti...

Tokihan niitä lukijatoiveita saa esittää. Pitää nyt katsoa mitä voin/haluan kirjoitella. Jotakin ajatuksia on ehkä, joista voisi jalostaa jonkinlaista tekstinpätkää.