26.6.2021

Mitä v***ua nyt taas?

Tuli tuo otsikossa näkyvä "mietelause" taas mieleen vähän aikaa sitten, kun sai ihmetellä yhden rekrytoijan touhua. Sain LinkedPaskan kautta viestin yhden firman HR-henkilöltä. Viesti meni suunnilleen näin:

Heippa! Huomasin sinun mielenkiintoisen profiilin. ...Lässyti lässyti lää... Vieläkö etsit töitä?

Johon minä vastaan:

...Tilanteen selitystä... Eli kyllä olen avoinna uusille mahdollisuuksille.

HR-kana pyytää tässä vaiheessa yhteystietojani, koska haluaisi soitella, ja tiedustelee sopiva aikaa. Lähetän sähköpostilla yhteystietoni ja mainitsen, että yhteydenotto tällä tai ensi viikolla käy melko vapaasti, koska olen etätöissä ja ei ole sovittu mitään tapaamisia tai palavereita.

*heinäsirkkojen sirinää*

HR-jakkukalkkunasta ei kuulu yhtään mitään. Viikon päästä lähetän viestiä LinkedRoskan kautta ja tiedustelen mahtoiko sähköposti tulla perille. Ei ole kuulemma tullut. Tässä välissä pyytää taas yhteystietojani ja kyselee sopivaa aikaa. Nyt pistän samat litaniat takaisin LinkedVininä-viestinä.

*heinäsirkkojen sirinää*

Edelleenkään tähän päivään mennessä tuosta HR-vittunaamasta ei ole kuulunut yhtään mitään. Ihmetyttää, että miksi ihmeen Tinder-vitun-pelleilyksi tämä saatanan työnhaku nykyään on mennyt, kun yksi yhteydenoton sopiminen on jo tällaista saatanan paskaa?! Vai löysikö ämmä ehkä jo etsimänsä työntekijän ja ei enää kehdannut vastata, että eipä olekaan enää tarvetta? Minun puolesta ko. firma ja rekrytoija voivat pitää nyt ja tulevaisuudessa sen vitun tunkkinsa. Ei kiinnosta enää vittuakaan olla tekemisissä tuollaisten pelleilijöiden kanssa.

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Ehkä se rekrytoija joutui sirkkelionnettomuuteen jossa menetti molemmat kätensä ja koittaa nyt teho-osastolta nenällään naputella sulle viestiä...? Tai ehkä se ei jostain syystä vieläkään saanut sun viestiä ja miettii siellä että "no ei vissiin sitten sitäkään kiinnosta, aika epäluotettava tyyppi kun lupaa aina laittaa tietonsa mutta ei laitakaan"? Tai...

...eiku ei mitään sittenkään. Sulla oli tässä nyt niin hyvä aggre päällä, anteeksi keskeytys. Jatka vaan. :)

Urpo Turpo kirjoitti...

Itsekin mietin tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa mutta jotenkin en vain jaksa uskoa siihen, että ei olisi mennyt viesti perille. Ainakin muiden kanssa viestittely on aikaisemmin toiminut.

Tai mistä sitä tietää, voihan se tuokin olla vain tuollainen huolelle tehty feikkiprofiili, johon on tietoja otettu jostain työnhakuilmoituksesta (tuli kyllä tarkistettua, että sama numero ja tiedot näkyivät myös muualla) ja joka sitten kalastelee yhteystietoja mitä ihmeellisempiin hämärätarkoituksiin. Eihän näistä voi koskaan oikein tietää.