24.11.2017

Black friday

Musta perjantai? Pikemminkin vittumainen kyrväntai.

Kyllä meinasi taas keittää tänään. Joka helvetin tuutista pakotettiin tuota saatanan paskaa. Lehdet, radio, netti... Itse asiassa tuo pakotus alkoi jo eilen. Tänään hyvä jos lehdessä oli yhtään sellaista sivua missä tuota vitun sanaparia ei olisi mainittu. Joskus tuo on niin sanoinkuvaamattoman raivostuttavaa, että kun mainostajat ja kaikki muutkin keksivät jonkun uuden paskan, niin sittenhän sitä paskaa levitetään joka tuutista oksennukseen asti.

Pitäkää mustat paskanne saatanan kauppiaat!

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Tuo keskisormien nouseminen on lähes hypnoottista katseltavaa. :D

Onpa kyllä mukavaa olla, kun elän sellaisessa kuplassa ettei musta perjantai ole tunkeutunut tajuntaani mitenkään häiritsevästi. Tajusin kyllä sen olemassaolon kun mies selaili jotain mainosta kuin lapsi lelukatalogia. Mutta minä voin ihanasti sivuuttaa koko ostohysterian, ah!

Urpo Turpo kirjoitti...

Eikö olekin. :)

Missä ihmeen keskiaikaisessa kuplassa sinä oikein elät, jos tuo pakotus ei ole tunkeutunut tajuntaasi? Sellaisella olisi ollut minulle tänään käyttöä.

Hehkuvainen kirjoitti...

Ooo, I'm a happy little bubblehead!

Kuplani on tosiaan ... hmm... vanhanaikainen :D. En ole katsonut televisiota (=ei mainoksia). En ole kuunnellut radiota (=ei mainoksia). En ole Facebookissa (=ei mainoksia). Selaan nettiä Adblock Plussan kanssa (=ei juurikaan mainoksia). En ole lukenut sanomalehteä ja postilaatikossamme on mainoskielto (=ei mainoksia). Lisäksi pyrin vielä kaupungilla kävellessäni ignoroimaan ne viestit, joita en tarvitse asioideni hoitamiseen. Toimii!

Tervetuloa vaan kuplaani, kyllä tänne mahtuu :).

Urpo Turpo kirjoitti...

Olisi näköjään minunkin pitänyt jättää lehdet lukematta ja radio kiinni kyseisenä päivänä, niin olisi ollut hieman siedettävämpää. Netissä olisi pitänyt myös välttää paria keskustelupalstaa, niin silloin muiden apinoiden kohkaaminen alennuksista ei olisi hyppinyt silmille (mainoksenestäjä kun ei vielä valitettavasti sensuroi idioottien kirjoituksia pois).