15.10.2017

Haravoimassa

Pitäisiköhän minun olla huolissaan omasta mielenterveyden tilastani?

Kun vuodenaika on nyt syksy, niin sehän tietää sitä, että puista tippuu lehdet maahan. Vietin viikonloppuna aikaa kotonakotona ja haravoin siellä lehtiä ihan vapaaehtoisesti. Joskus nuorempana lehtien haravointi oli todella tympeää ja yksi inhokkiasia syksyssä. Niin sitä minä vain mietin, että miten tämä asia on nyt näin kääntynyt päälaelleen? Onko tämä ehkä mahdollisesti oire jostain keski-ikäistymisestä? Tai sitten se on mahdollisesti sitä, että kun olen tällainen siisteydestä ja järjestyksestä pitävä ihminen, niin saan jotain tyydytystä tuosta, että piha on siistityn näköinen.

Tänään oli ihan mukava syksyinen päivä. Vaikka aamulla oli pilvistä, niin iltapäivällä paistoi aurinko ja oli aika tyyni keli. Vaikka syksy on yleensä tympeää aikaa, kun kaikki vihreys on hävinnyt, niin nyt sellaista oloa ei tullut. Ruohikko kuitenkin on vielä vihreää ja pihassa olleet lehtipuut näyttivät omalla tavallaan "tyylikkäiltä" ilman lehtiäkin. Ehkä valaistusolosuhteilla oli oma osuutensa asiaan. Jos taivas on harmaa, niin silloin kaikki muukin tuntuu yleensä hieman tympeämmältä.

6 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Ei huolta, olet turvallisesti keski-ikäistymässä. Oirekuvaan kuuluu varmasti muutakin epänuorekasta. Haravointihommissa olin minäkin tänään, ja ajattelin jatkaa iltaa täyttämällä hiukan sanaristikoita. :D :D

Urpo Turpo kirjoitti...

Voin siis huokaista helpotuksesta. :)

Noomi kirjoitti...

Tervetuloa keski-ikäisten kerhoon. Kuten Hehkuvainen totesi, oirekuvaan kuuluu kaikkea muutakin epänuorekasta kotoilua.

Urpo Turpo kirjoitti...

Kiitos kiitos. Tästäpä sitten odottelemaan into piukeana muita keski-ikäisten touhuja.

Hehkuvainen kirjoitti...

Tässä listattuna oireita: http://themetapicture.com/when-youre-middle-aged/ :D

Urpo Turpo kirjoitti...

Noistakin jotkin käy, kun niitä soveltaa nykyaikaan. :P