30.4.2017

Kumikäsine

Tulipahan taas mieleen, että siitä taitaa olla jo pitemmän aikaa, kun minua on joku toinen koskettanut (muuten kuin käsipäivää sanomalla). En edes muista milloin viimeksi sellaista on tapahtunut. Muistui vain tuokin asia mieleen, kun istuin viikolla hammashoitolan tuolissa ja hoitaja ronklasi hampaita. Jotenkin sen hoitajan käsi tuntui niin kummallisen lämpimältä kasvoja vasten, omakaan käsi ei tunnu niin lämpimältä. Hoitsulla oli luonnollisesti kumikäsineet kädessä, joten pystyykö tuota nyt sellaiseksi suoraksi ihokosketukseksi edse sanomaan. Ehkä minun tapauksessa tuollaisetkin kumikäsineellä räpläykset on laskettava, muuten saattaisi saldo olla vieläkin harvempi. Mutta jospa sitä tuolla "kosketusmäärällä" jaksaisi mennä taas sen pari vuotta eteenpäin kunnes tulee se seuraava hammashoitola-aika.

8 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Olen yrittänyt unohtaa että minulla on pian aika suuhygienistille purukaluston putsaukseen. En nauti siitä ollenkaan, siksi unohdusyritys. Nyt muistui mieleen. Hyyyyy.

Lämpimästä kumikäsineestä tosin tulee mieleen se vitsi vauvan nukuttamisesta: lämpimällä vedellä täytetty kumihanska pistetään vauvan viereen, ja se sitten kivasti rauhoittaa vauvaa eikä tarvitse itse olla siinä käsi jämähtäneenä. Mahtaisko tuo toimia?

Urpo Turpo kirjoitti...

No hyvä, että muistui mieleen, eipähän pääse kauhut unohtumaan mielestä. ;)

Tuo vitsi vauvan nukuttamisesta. Ei oikein tiedä, että pitäisikö sille itkeä vaiko nauraa, kun ottaa huomioon tämän minun tilanteen.

Noomi kirjoitti...

Minulla on käytännöllinen ehdotus. (Yllätys). Rohkenisitko mennä hierontaan? Tai kasvohoitoon? Tai vaikka parranajoon? Olen itsekin päättänyt alkaa käymään jollakin kivalla hierojalla. Naisena se on toki siinä mielessä helpompaa, että ei ole pelkoa seisokeista. Itselläni siis:D (Siitä mieshierojasta en tiedä - heehee).

Urpo Turpo kirjoitti...

Ensimmäinen vaihtoehto varmaan olisi paikallaan, kun hartiat hieman tuntuu kireille mutta luultavasti en tule milloinkaan menemään. Kahdelle jälkimmäiselle ei ja ei.

Naisten etuja, että ei tarvitse pelätä pystyyn nousevasta teltasta.

Hehkuvainen kirjoitti...

Lähes väistämätön jatkokysymys: miksi et luultavasti koskaan tule menemään hierontaan?

Urpo Turpo kirjoitti...

En tiedä. Siinä on se sama tuskailu mitä muissakin vastaavissa tilanteissa. Eli pitäisi ensin valita se hieroja (joku minulle aivan täysin tuntematon ihminen), sen jälkeen soittaa sille tuntemattomalle ihmiselle puhelimella ja varata aika.

Syyt saattaa kuulostaa naurettavalle mutta inhoan tuota tilannetta niin paljon, että mieluummin jätän sen tekemättä.

Hehkuvainen kirjoitti...

Onneksi useimmilla hierojilla on jo käytössä nettiajanvaraus, ei tartte soittaa ;). Harvoin määkään enää keltään puhelimella aikaa varaan, kaikkihan tuo hoituu netissä nykyään.

Urpo Turpo kirjoitti...

No höh! Nyt menit pilaamaan tuonkin hyvän tekosyyn... :P