28.8.2016

Tiukkaa persettä

Nyt on siihenkin kysymykseen vastaus, että jos puu kaatuu metsässä, niin kuuluuko siitä ääntä. Kyllä kuuluu, vaikka ei itse olisi edes metsässä.

Eilen olin kävelemässä ulkona ihan vain tämän leppeän syystuulen takia. Harvoin tuollaista puhuria kohdalle sattuu, niin pakkohan sitä oli ulos mennä katselemaan ja kuulostelemaan, että miltä se näyttää ja tuntuu. Olin kävelemässä sellaisen pienehkön metsikön lähellä, kun sieltä metsästä kuului ensin kova rusahdus ja sitten humahdus. Puuhan sieltä katkesi puolivälistä runkoa.

Tällä viikolla töissä sain nauttia parina päivänä oikein mukavasta näystä. Maatiaiskissa oli laittanut jalkaansa parina päivänä sellaiset oikein sinkkumiehen silmiä hivelevän tiukat farkut jalkaansa. Sellaiset hngh-tiukat, jotka istuvat jalassa kuin tiukka kumihanska virkaintoisen tullimiehen kädessä. Sellaista on vain niin mahdottoman mukava katsella, kun farkuissa ei ole missään lököttävää kohtaa vaan ne istuvat täydellisesti paljastaen takamuksen muodot viimeistä piirtoa myöten. 8) Tietysti jos haluaa hieman olla kriittinen, niin muodoltaan ko. peba on ehkä 3/5 mutta ei voi valittaakkaan, kun minä näen tuollaisia aivan liian harvoin.

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Myrskytuuli oli mahtava - kun sitä sai katsella turvalliselta paikalta eikä tarvinnut pelätä omaisuutensa tai henkensä puolesta. Löylyistä oli kiva mennä pihalle jäähylle ja antaa tuulen tarttua tukkaan.

Hyvä pylly on aina hyvä pylly ja 3/5 pylly on parempi kuin ei mitään. Eikö ole kuitenkin hyvä ettei ole 5/5, kun sitten ei kyllä tulisi työnteosta mitään...?

Urpo Turpo kirjoitti...

Tuossa tuulessa on varmasti letti kuivanut äkkiä.

Eipä tuotakaan takapuolta kovin useasti näe (ehkä kerran päivässä jos silloinkaan), joten siinä mielessä työnteolle ei olisi haittaa vaikka takamus olisi 5/5.