21.8.2016

Ömh

Jotenkin on ollut taas tämä viikonloppu takkuinen ja erityisesti tämä sunnuntai. Eilinen meni vielä jotenkin arkiaskareita hoitaessa mutta tänään on ollut niin masentunut mieliala. Oikeastaan koko viikolla ei ole oikein mikään huvittanut. Ohjelmointi on perseestä, kuntoilla en ole jaksanut pitkään aikaan (lue: innostus loppunut), töissä ketuttaa kaikki sekalainen paska ja päällekkäiset asiat ja sitä rataa.

Tänään en ole tehnyt yhtään mitään. Puolilta päivin eksyin juutuubiin ja sieltä katselin seuraavat kolmisen tuntia kaikkea turhaa. Nyt tiedän miten tehdään mm. laakereihin kuulia, seuloissa käytettäviä seulaverkkoja ja putkiloihin työnnettäviä perunalastuja. Erittäin kehittävää ja hyödyllistä ajankäyttöä...

2 kommenttia:

Noomi kirjoitti...

Tervetuloa kerhoon jossa ei huvita mikään. Tässä on pari päivää mennyt syljeskellessä kattoon. Olen lähinnä pelannut ja surffaillut vaikka minun olisi pitänyt tehdä miljoona muuta asiaa. Ehkä tämä on jotain alkavaa syysmasennusta kun valo taas vähenee ja ilmat kurjenee. Voimia sinnekin.

Urpo Turpo kirjoitti...

Jooh, tervetuloa myös sinullekin takaisin tänne kerhoon. Ehkäpä tämä on tätä tyypillistä syksyn lähestymisen/lomien loppumisen jälkeistä aikaa.