10.11.2015

Sponsorointia

Muistuipa sellainen aihe mieleen, jota pyörittelin päässä jossain vaiheessa. Yksi tissieläinbloggaaja oli saanut kumitehtailijalta propagandasponsorointilahjana kumisia tiivisteitä (käytetään lihan piilotuksessa) sekä suklaata. Minä niin mieleni pahoitin tuosta suklaasta. Toiset ne vain saa namia tuosta vain ja muuta tilpehööriä siinä sivussa ja toiset on sitten kuivin suin. Hmph!

No joo, mietinpähän vain, että eipä taida tämä minun blogi olla mikään houkuttelevin vaihtoehto sponsoroijille. Lukijoita ehkä se muutama, harvakseltaan uusia kirjoituksia ja niidenkin sisältö napinaa, niin ei ole houkutteleva kohde. En edes keksi minkälaisten tuotteiden propagandaa minä voisin levittää. Rätit ja meikit on naisten heiniä, muusiikkia tai kirjallisuutta kuluu vähän ja nekin ovat melko kapelta alalta ja mitkään teknisten laitteiden arvostelut ei oikein nappaa. Ympäri nettiä kun löytyy pilvin pimein vekotinsivustoja, joissa on testaukset tehdään perinpohjaisesti. Ainut kategoria mikä tulee mieleen on ehkä jokin yksinäisyyteen liittyvä asia/juttu. Eikä sekään kuulosta mitenkään kiinnostavalta asialta, joten siihenpä jää tämäkin aihe.

Loppuun vielä vähän miettimisen aihetta. Yhtenä iltana katselin ulkosalla ollessa, kuinka matalalla olleet pilvet liikkuivat nopeasti. Maan pinnalla ei tuullut ollenkaan ja muutenkin oli hiljaista, niin laittoi vain miettimään, että miksi pilvistä ei lähde minkäänlaista ääntä, kun ne kulkevat taivaalla.

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Lähtee niistä ääntä! Pakko lähteä, koska joskus runoissa ja muissa kerrotaan siitä kuinka pilvet lipuvat äänettömästi. Tulkitsen asian niin että silloin liikenteessä on ninjapilviä, jotka normaaleista pilvistä poiketen osaavat liikkua äänettömästi ja vaania saalistaan (esim. romantikkoja). Voi tietysti myös olla, että pilvien ääni ei ole ihmiskorvin kuultavissa (mikä tekisi turhaksi ninjailun). Ovathan ne aika korkealla, pilvet siis. Jos niistä lähtee yliääniä?

Urpo Turpo kirjoitti...

Pitäisi olla tarpeeksi pitkäkaulainen, jotta pää yltäisi pilviin. Sitten se ehkä kuulisi jos kuulisi. Kuuluisiko tuolloin vain tuulen suhinaa vai ehkä jotakin laukkaavan hevoslauman kaltaista jyrinää, se olisi mielenkiintoista tietää.

Vaeltaja kirjoitti...

Heh, muistan kun olin taannoin kuumailmapallon kyydissä ja nousimme keskelle isoja valkoisia pilviä. Jotenkin uninen tunnelma kun kaikki oli valkoista utua ja me siinä korissa vähän kuin jossain toisessa maailmassa. Mitään ääntä ei kylläkään kuulunut, mikä vielä tavallaan lisäsi tuota "unimaisuutta". Tuon perusteella "olla pilvessä" on varmaan aika osuva huumeiden käytön vaikutuksia kuvaava sanonta. ;)

Helpoiten pilveen päässee kiipeämällä sateisena päivänä jollekin vähän korkeammalle vuorelle tms. Silloin tunnelma tosin on enempikin kuin olisi todella sankassa sumussa. Sumu(pilvi) on käytännössä maan pinnalla oleva pilvi, mtta ei se kyllä ihan samalta tunnu kuin tuolla yläilmojen pilvessä olo.

Urpo Turpo kirjoitti...

Ahaa... Eli siis pilvet ovat äänettömiä ninjoja. :)