9.2.2014

*niist*

Olo ei ole mitenkään kehuttava. Perjantaina oli töissä jo vähän sellainen olo, että näinköhän tulen kipeäksi. Eilinenkin oli samankaltainen kuin perjantai, eli tiesi, että ei ole kipeä mutta kuitenkaan kaikki ei ole ihan niin kohdillaan. Kuitenkaan mitään sen kummempaa ei vielä ilmennyt mutta tänään sitten heräsin kipeän kurkun takia jo kolmelta ja nokkakin alkoi vuotaa. Lienee jotenkin hitaampi tämä tauti, kun normaalisti räkätauti iskee päälle heti illalla tai seuraavana päivänä siitä, kun oireet ovat ilmenneet. Nyt se on tullut hitaasti kitkuttaen ja jäytäen ja sen johdosta yöunetkin ovat jääneet viimeisten parin yön aikana ehkä siihen viiteen tuntiin per yö.

Koko viikonloppu on mennut vähän ketutuspäissä tuon oireilun takia. Kuntoilemiset jätin jo suosiolla pois mutta normiarkea on pitänyt siitäkin huolimatta pyörittää. Tänäänkin pyykkien laitto kuivaan, lakanoiden vaihto sänkyyn ja asunnon imuroiminen osittain ja sutaisten kesti varmaan sen kolmisen tuntia. Normaalisti nuo hommat tekisi kunnolla reilussa tunnissa mutta nyt ajoittainen motivaation puute ja yleinen kyrsiintyminen "vähän" venäytti puuhia.

Huomenna sitten taas hyvin levänneenä ja pirtsa-pirtsa-pirtsakkana töihin tekemään innolla niitä innostavan motivoivia työtehtäviä...

Viikolla huvitutti, kun lueskelin MansenPikkuIhqPunapään kirjoitusta risojen vaatteiden käytöstä. En ole näköjään ainoa, joka omistaa (ja pitää) vaatteita, jotka alkavat olla jo hieman ei-niin-hyvässä kunnossa. Kaapista löytyy mm. muutamat alushousut, jotka on reikien määrällä mitattuna tarkoitettu kolmijalkaisille otuksille, sekä pitkät kalsarit, joiden hankautuneista kohdista päivä paistaa läpi.

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Mansen-mikä?!? :D

Pöh, sairastelu ei kertakaikkiaan ole kivaa. Itse tässä koko ajan tunnostelen josko tuo miehen jo kaksi kertaa kaatanut rutto iskisi minuunkin...

Urpo Turpo kirjoitti...

Tuolta hieman vapaasti mukaellen...

Taitaa sitten olla tautia liikkeellä, jos sielläkin päin on uhreja tullut.

Hehkuvainen kirjoitti...

Lajimääritys vaihtelee :D (viime aikoina se on ollut ehkä enemmänkin mansenstressimörkö tai k*rpäotsahehku).

Liikkeellä on, kun ette työ tautiset malta pitää pöpöjä ittellänne!

Urpo Turpo kirjoitti...

k*rpäotsahehku

:D

Pitäähän niitä pöpöjä kavereillekin jakaa eikä vain itsellään pihdata. :P