4.6.2013

Toisinto, osa 2

Tällä kertaa toisinto ei tarkoita pyöräretkeä eikä mitään muutakaan positiivista. Tuttu kuva antaa varmasti vinkkiä asiasta...



Tällä kertaa toisinnolla viittaan maaliskuiseen kirjoitukseen. Tänään sähköpostiin kolahti sellainen "Valitettavasti valintamme ei kohdistunut sinuun" -tyyppinen viesti sieltä yrityksestä, jossa kävin työhaastattelussa. Vaikka odotukset eivät olleet kovin korkealla tuon työpaikan suhteen, niin aina tuo kieltävä vastaus on kuin bitch släp vasten kasvoja. Toisaalta harmitusta vähän pienentää se, että kun ajattelee, että valinnan ulkopuolelle jäi minun lisäksi kaksi muutakin haastatateltua (+ ne joita ei edes kutsuttu haastatteluun).

Ja pahinta ketutusta vähensi myös pyörälenkki erittäin mukavassa säässä tissireitillä. Tällä kertaa sentään liikkeellä oli ihan jotain tiirailtavaakin... 8)

2 kommenttia:

Noomi kirjoitti...

Äh - noi kokemukset on kyllä ihan yhtä arsesta joka kerta:(

Toisaalta, se, että pääsit haastatteluun on jo erittäin positiivinen merkki. Koskaan ei voi tietää mitä palkkaava yritys oikeasti haluaa painottaa, joten noi valinnat tuntuu menevän joskus vähän randomilla omasta näkökulmasta. Ei kannata ottaa niitä mitenkään henkilökohtaisesti, vaikka vaikeaahan se on kun tunne on sama kuin kylmä rätti vasten kasvoja.

Urpo Turpo kirjoitti...

Niinpä niin. Välillä se tuntuu, että vaikka haastatteluissa puhuisi sitä tai tätä, niin siltikään ei tule valituksi. Paljon parempi olisi jonkinlainen testi, jossa saisi eteensä jonkun tehtävän ratkaistavaksi. Siinä pääsisi paremmin esille ne oikeat taidot ja osaaminen kuin paskanpuhumisen taito.