21.4.2013

Probleema

Yksinkertaisilla aivoilla varustettu on taas ajatuksissaan solmussa eikä tiedä mitä pitäisi tehdä... Huomasin vähän aikaa sitten, että internetin ihmeelliseen maailmaan oli putkahtanut esille blogi. Blogia kirjoittava henkilö piti joskus aikaisemmin toista blogia mutta poisti/laittoi sen telakalle piiloon. Nyt tietenkin uteliaana otuksena kahlasin tämän uuden blogin läpi ja tyyli oli edelleenkiin samanlaista mitä aikaisemmessa blogissa. Tekstejä oli harvakseltaan mutta ne olivat asioita pohtivia ja ajatuksia herättäviä. Sellaista mukavaa luettavaa ja taso on aivan eri sfääreissä kuin sellaiset (blogilistaa mukaellen) "parikymppisen sinkkunaisen elämää pohtiva blogi sinkkuudesta, miehistä, muodista ja kaikesta muusta ihQuhömpästä! Daa!" -tyyliset viritelmät.

Blogin viimeisimmässä kirjoituksessa oli taas asiaa, joka hieman kosketti myös minuakin. Aloin jo rustata kommenttia kirjoituksen kommenttilaatikkoon mutta pipariksihan se meni, kun ajatukset levisivät varpusparven tavoin ympäärinsä. Minulla on ollut mielessä yksi (hyvin lyhyt) kirjoituksen aihe, joka sivusi tuota tekstiä, mutta jota en ole vielä saanut aikaiseksi raapustettua. Toisaalta sitten aloin miettiä, että kommentoinko tätä kirjoitusta ja jätän omani kirjoittamatta vai teenkö uuden tekstin, jossa kommentoin tätä toisen blogistin kirjoitusta ja lisään omat aiheet päälle. Luonnollisesti aivokapasiteettini ei kyennyt ratkaisemaan tämän kokoluokan ongelmaa ja nyt olenkin sitten hieman solmussa sen suhteen, että mitä teen.

Mutta taitaa olla viisainta mennä nyt nukkumaan, kun kellokin on sen verran ja miettiä myöhemmin mitä teen, vai teenkö mitään.

Ei kommentteja: