31.5.2020

Nahkahousut

Olen tainnut muistaakseni joskus aikaisemmissa kirjoituksissani mainita, että tällä omalla alallani ei juurikaan naisia työskentele. Ala on hyvin miesvoittoista ja karvanaama, kaljamaha tai pälvikalju on huomattavasti tutumman näköinen kuin pari tissejä. Välihuomautuksena sanottakoon, että persvakomiehiä en ole juurikaan tainnut nähdä tällä alalla.

Menneellä viikolla jouduin töiden takia ajelemaan autolla asiakkaan luona ja palatessani sieltä, ajoi moottoritiellä minusta ohi moottoripyörä. Moottoripyörää ajoi kaiketi mies ja hänen takanaan kyydissä oli nainen. Naisella liehui sellainen saparoletti kypärän alta ja hän oli pukeutunut nahkahousuihin. Sellaisiin oikein tyköistuviin kiiltäviin housuihin, jotka mukavasti paljastivat pakaroiden pyöreyden, kun nainen kökötti siinä kyydissä. Piti hieman kiihdyttää oman auton vauhtia, että "maisemista" pystyi nauttimaan hetkisen.

Liekö sitten nuo nahkaan verhoillut pyöreät pakarat yhdessä tämän etätyöskentelyn aiheuttaman muiden ihmisten näkemättömyyden kanssa, kun seuraavana yönä näin jotakin seksiwau!-unta. En kyllä aamulla muistanut unesta yhtään mitään, sen vain, että sellaista näin, kun oli aamuseisokkikin jäänyt päälle. Sinälläänhän tämä koronatilanteen päättyminen saattaisi olla sinkulle oiva paikka, kun ihmiset ovat olleet eristyksissä, niin kiimaisia naisia saattaisi olla liikkeellä enemmänkin mikäli vain eksyisi oikeille paikoille. Mutta tuskinpa tulee tuotakaan tilannetta hyödynnettyä, elämä alkaa olla jo niin urautunutta, että tuosta olisi ihan liian paljon vaivaa.

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Niin, uutistenkin mukaan nyt on tulossa oikea seksikesä! https://yle.fi/uutiset/3-11381074
Kuulostaa uutisten perusteella siltä, ettei varomattoman kannata ihmisten ilmoille mennäkään, kun siellä voi kimppuun käydä joku kiimainen otus. O_o

Urpo Turpo kirjoitti...

Kyllä taas niin huvittuneena sai lukea tuota juttua...

Eerik Mantere on erikoistunut muun muassa erilaisten traumaattisten kokemusten psykologiseen hoitamiseen. Hänen mukaansa koronakeväässä on paljon traumaattisen kokemuksen tunnusmerkkejä.

Traumaattinen kokemus in my ass... Jos tätä pitää traumaattisena kokemuksena, niin mitähän sitten tulee, kun paska oikeasti osuu kunnolla tuulettimeen? Se on varmaan sitten maailmanloppu.

Hehkuvainen kirjoitti...

Noh, me ollaan ehkä siinä onnellisessa asemassa, että tää ei todella ole meille ollut traumaattista. Mutta tilanne on monella hiukan eri. Voi olla iskenyt sairaus omalle tai omaisen kohdalle, joku läheinen on voinut kuolla koronaan. Riskiryhmään kuuluvilla on varmasti pelkoa asiaan liittyen. Lapset, joiden elämän ainoa turvallinen aikuinen on voinut olla opettaja, ovat nyt jääneet heitteille. Jotkut ovat menettäneet työpaikkansa, yrittäjät ovat tehneet konkursseja. Monilla on voinut olla ihan oikea hätä joko omasta tai läheisen terveydestä ja/tai toimeentulosta. Avioeroja on tullut paljon enemmän kuin ennen. Parisuhteet ja perheet ovat olleet kovilla kun lapset ovat joutuneet etäopetukseen kotiin.

Niin että kyllä, tämä kevät on helpostikin voinut olla monelle todella traumaattinen kokemus. Your ass on vaan onnekas.

Urpo Turpo kirjoitti...

Ei tässä kyllä olo tunnu yhtään onnekkaalta vaikka arki jatkuu lähes entiseen malliin.