24.7.2019

Kahvitilakeskusteluja

Hienostokissa kipsutteli ruokatauon aikaan työpaikan kahvitilaan.

HK: Moi.
UT: Moi.

Hienostokissa laittaa jotain mikroon lämpiämään. Kesäkuun alkupuolella on ollut työpaikan joku tyky-vaimikäliehelkkarin-"virkistäytymis"-iltapäivä, johon en osallistunut (liian pitkiä työpäiviä, yleinen vitutus).

Osallistuitko siihen iltapäivään?
En.

Hiljaisuutta rikkoo vain mikron hurina ja hetken päästä sen piippaus. Hienostokissa ottaa syöminkinsä mikrosta ja hipsii takaisin työpisteensä suuntaan.

Näin jälkikäteen ajateltuna olisihan sitä voinut tuossa tilanteessa sanoa jotain muutakin. Esimerkiksi vaikka kysyä, että osallistuiko hän itse tuohon iltapäivään ja ehkä siitä jotenkin eteenpäin riippuen vastauksesta.

Mutta minkäs teet, kun on pitkät piuhat.

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

No joo, tuossa olisi kyllä ollut tilaa vaikka muutamalle muullekin sanalle. :D
Syökö teillä ihmiset useinkin ruokansa työpisteen ääressä? Meillä se ei ole varsinaisesti kiellettyä, mutta ei sitä kyllä hyvällä esimiehet katsoisi. Eikä katsoisi työkaveritkaan. Kyllä se tauko pidetään jossain muualla kuin työpisteellä!

Urpo Turpo kirjoitti...

Ei ihan ehkä tullut noin jyrkästi pelkästään "en" sanottua, ehkä "ei tullut käytyä" tai jotain sinne päin se oli.

Eipä ne taida työpisteellään syödä ruokaruokaa, toki jotain pientä saattaavat mussuttaa. Ja yllättävän vähän tuollakin kukaan omiaan eväitä syö, suurin osa käy jossain kaupungilla syömässä.