2.3.2019

Ajat muuttuu, minä en

Eilen sattui ilmestymään Karvinen miinus Karvinen, joka kuvaa hyvin alkuvuotta.


Ehkä joidenkin muiden kohdalla ajat muuttuvat mutta minun kohdalla sama meno jatkuu (työt perseestä, päivät toistaa yhtä ja samaa, jne).

Toissa kirjoituksessa hekumoin, että kohta saa taas nauttia hammaslääkärin lämpimästä kumikäsineen kosketuksesta. Ja paskan marjat. Kävin tarkistuttamassa hampaat, niin edelliseen kertaan verrattuna kosketukset jäivät hyvin vähäisiksi. Guuglailin tuota hoitanutta henkilöä, niin oli valmistunut ilmeisesti vasta viime vuonna. Huomasi kyllä selvästi, että kokemusta ei paljoakaan ollut, kun otteet olivat aikaisempiin hampaan roplaajiin verrattuna hivelommat.

Viime aikoina on tuntunut, että tekisi mieli heittää tälläkin blogilla vesilintua. Ei keksi mitään kirjoitettavaa, koska arki on harmaata perusmössöä, josta ei juuri aiheita revitä ja tikustakaan ei jaksa asiaa vääntää.

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Aika aikaansa kutakin. Joskushan blogi voi tulla tiensä päähän. Ilman sen suurempaa draamaa se voi vain hiutua pois, jos ei huvita kirjoitella.

Ainahan voi perustaa uuden blogin, jos iskee innostus (eikä halua jatkaa edelliseen)! Voi perustaa vaikka sellaisen "päivän positiivinen ajatus" -blogin ;).

Urpo Turpo kirjoitti...

Voi perustaa vaikka sellaisen "päivän positiivinen ajatus" -blogin

Hah! Sinä se osaat kyllä vitsejä murjoa. :P