7.12.2017

Online-treenausta

Yhtenä päivänä töissä tuli työnantajan HR-osalta sähköpostia. Yksi kuntosaliketju tarjoaa alennusta hinnoistaan yrityksen työntekijöille ja nyt tuo ketju tuputti sähköpostissa jotain ilmaista tutustumistarjousta netin välityksellä tapahtuvaan online-treenaukseen (aivan kuten huumediilerit: kokeile pari kertaa ilmaiseksi). Postin liitetiedostona tuli pdf-tiedosto, joka sisälsi tuon tarjouksen ja siinä tiedostossa oli taustakuvana oheinen kuva.



Kuvaa katsoessani heräsi kysymys, että pitääköhän tuota treenausta varten olla ehkä omassa koneessa kamera kiinni (jotta ohjaaja voisi ulista tarvittaessa ohjeitaan asennoista yms.) mutta sitten tarkemmin ajateltuna tulin siihen loppupäätelmään, että tuskin sitä tarvitaan. Jos tuo homma onkin sellainen, että siinä katsotaan vain jotain ennalta nauhoitettua jumppavideota. Sinällään harmi, jos tuossa online-treenauksessa ei ole mitään kaksisuuntaista vuorovaikutusta. Jos olisi ollut, niin voisi jumppamaikalle sanoa (jos se muistuttaisi vähän kuvan tapausta), että käännäpäs sitä rintamasuuntaa enemmän kameraan päin, niin näkee paremmin ne liikeradat (tai jotain sen tyylistä).

3 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Miksi maksaa kokeilunkaan jälkeen, nettihän on pullollaan ilmaista por... treenimateriaalia! :D

Noomi kirjoitti...

Just a thought, mites olisi uuden vuoden kunniaksi ihan perinteinen kuntosalijäsenyys jossa voisit osallistua livenä viehkeiden neitosten kanssa samoille jumppatunneille? Vaikka Bodypump?

Urpo Turpo kirjoitti...

Hehku: Juuri näin, se nyt on vaan tyhmää maksaa liikaa. :)

NT: Siitä on liian paljon vaivaa ja liian paljon kiusallisia/nolottavia tilanteita, että ei oikein innosta. Mitä siitäkään tulisi, jos samalle tunnille tulisi näitä neitosia, joiden tiukat jumppatrikoot eivät jätä mitään arvailujen varaan? Menisi koko homma taas online-treenaukseksi.