28.3.2016

Sain munaa

Viime viikolla mieltä vetivät ankeaksi erinäiset asiat. Kaikki olivat tavallaan eri aihepiireistä mutta silti ne osoittivat kuitenkin yhteen suuntaan.

1. asia:
Yhtenä päivänä olin asiakaspalaverissa, jossa oli mukana mm. yksi noin minun ikäinen nainen. Huomasin vain siinä, että naisella oli vasemmassa nimettömässä kaksi sormusta.

2. asia:
Toisena päivänä luin ruokatauolla sanomalehdestä miehen kirjoittamaa kolumnia. Kolumnisti ihmetteli sitä, että kun hän on pienen sinappitehtaansa kanssa ihmisten ilmoilla liikkeellä, niin naisilta saa heti kohteliaisuuksia ja huomiota ihan eri tavalla.

3. asia:
Kolmantena päivänä yksi mies kommentoi televisiossa haastatellun miehen ulkonäköä. Kommentti liittyi miehen partaan ja kommentin rivien välistä pystyi lukemaan, että kommentoija on saanut pilderbergiä. Ei ainakaan minulle olisi tullut sellainen kommentti mieleen heti ensimmäisenä.

Pyhäpäivät olivat sään puolesta ihan hyviä, kun aurinkokin paistoi välillä niin lämpimästi. Vaikka maassa on vielä paksu hanki, niin pihat ja tiet alkavat olla kohta kokonaan lumettomia.

Munaakin sain viikonloppuna. Se oli sellainen suklaaULLATUS!muna. Yllätys tosin tuli siitä, että sisältö oli melkoinen pettymys.

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Pilderberg O_o. :D Tuota en ollutkaan koskaan ennen kuullut. Kuulostaa vähän Gyllenbergiltä. "Rouva Pilderberg on tänään anteliaalla tuulella." "Rouva Pilderberg on tiukka, mutta se on luettava hänen edukseen."

Minäkin sain munaullatuksen! Se oli rannekoru, jossa oli perhonen! Se oli prinsessamunasta, ja se oli vaaleanpunainen (sekä se muna että se perhonen). (Tai siis tarkemmin sanottuna muna oli suklaanruskea, mutta kääre vaaleanpunainen.)

Urpo Turpo kirjoitti...

"Rouva Pilderberg on tiukka, mutta se on luettava hänen edukseen."

:DD No nytpä opit uuden sanan. :)