11.1.2015

Perkele näitä ainaisia otsikoita

Jossakin on varmaan taas mennyt huonompaan suuntaan.

Ennen: Töissä viikko vitutusta, perjantaina paremmalla mielellä, kun viikonloppu edessä. Viikonloppuna mukavalla mielellä tehden jotakin.

Nyt: Töissä viikko vitutusta, perjantaina vitutusta, kun viikonloppu edessä. Viikonloppuna paskalla mielellä hajoten omaan elämäänsä.

Eilen oli taas sellainen henkisesti oikein paska päivä. Ei ollut juurikaan mitään tekemistä ja en tiedä oliko sillä mitään vaikutusta, kun olin joulun aikaan viikon kotonakotona ja nyt olen taas itsekseni. Ei sen puoleen, ei vanhempien luonakaan se elo ole mitään kovin sosiaalista. Onhan sillä varmaan kuitenkin jotakin vaikutusta olla kokonaan ihan yksin verrattuna siihen, että saman katon alla on edes joku.

Tänään aamupäivä oli ihan ok, kun oli tekemistä. Keskipäivän jälkeen tekemistä ei ollut ja siitä se alamäki taas lähti. Iltapäivällä yksi puhelu ja sen jälkeen taas kyrpiintyneenä ja vihaisena. Nyt siis sellainen olo, että tekisi mieli pistää pajavasaralla ja lekalla jotakin tasaiseksi.

Laittoipahan tuokin puhelu mietityttämään, että mitenkä perseellään sitä asiat voi ihmisellä (lue: minulla) olla, että ei ole yhtään ketään, kenenkä kanssa voisi halutessaan puhua edes vähän luottamuksellisesti. Itse itselleni vastaten, luultavasti erittäin päin persettä, kun ainoa "luottokaveri" on tämä blogi, jonne voi avautua asioistaan.

6 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Otsikot on muuten välillä tosi vaikeita. En ole mikään nopea kirjoittaja joten postauksenkin vääntämisessä voi mennä isosti aikaa, mutta otsikko vie joskus jopa enemmän aikaa kuin varsinaisen tekstin tekeminen. Ihme juttu.

Minulle voit kyllä lähettää avautumis- ja valitussähköpostia. Halutessasi saat siihen vastauksenkin.

Urpo Turpo kirjoitti...

Niinpä, johonkin tyhjänpäiväistä tekstiä sisältävään kirjoitukseen otsikon keksiminen on aina lievästi haasteellista.

Kiitos tarjouksesta mutta taidan tyytyä kirjaamaan avautumiseni tänne, sillä en halua henkilökohtaisesti kuormittaa ketään näillä valituksilla. Jos joskus tulee kysyttävää vaikka esim. kirjanpidollisista ongelmista, niin silloin saatan lähettää sähköpostia. :)

Noomi kirjoitti...

Itse olen jo luovuttanut otsikoiden suhteen. Joskus osuu joku hyvä sattumalta, mutta suurimman osan ajasta en jaksa miettiä.

Yksinäisyys on oikeasti todella kuluttavaa:/ Olisi tosiaankin mahtavaa, jos pystyisi jollain ihmetempulla ratkomaan/muuttamaan olosuhteita. Pelkät sanat tuntuvat niin latteilta, kun tietää, että tilanteesi ei todellakaan ole helppo.

Urpo Turpo kirjoitti...

Joo, sellaiselle kaiket ongelmat ratkovalle taikasauvalle olisi käyttöä.

Hehkuvainen kirjoitti...

Ok. Tarjous on voimassa toistaiseksi, jos muutat mielesi ^_^.

Urpo Turpo kirjoitti...

Hieno homma. :)